• PRO TV
  • Gestul superb făcut de Florinel Coman după România – Ucraina! Soția Ioana și fetița lor, Kasia, l-au susținut din tribune: „Te adorăm!”

Gestul superb făcut de Florinel Coman după România – Ucraina! Soția Ioana și fetița lor, Kasia, l-au susținut din tribune: „Te adorăm!”

Gestul superb făcut de Florinel Coman după România – Ucraina! Soția Ioana și fetița lor, Kasia, l-au susținut din tribune: „Te adorăm!”

Bucurie mare pe Allianz Arena, dar și-n sufletele a milioane de români, după ce România a debutat cu o victorie la Euro 2024, iar jocul făcut de tricolori a fost unul excepțional. România – Ucraina s-a terminat 3-0 și aproape 2,8 milioane de telespectatori au vizionat partida la PRO TV.

Gallery

La scurt timp după ce arbitrul a fluierat finalul partidei, Florinel Coman s-a dus glonț către tribune, acolo unde îl așteptau soția Ioana și fetița lor, Kasia.

Mai multe imagini adorabile și filmulețe au fost postate pe contul de Instagram al Ioanei Coman. Mijlocașul naționalei și-a sărutat soția, apoi a luat-o pe cea mică în brațe.

„Te adorăm!”, a scris mândră Ioana pe contul de socializare. Ioana și Kasia purtau tricouri cu numele lui Coman și cifra 17, numărul mijlocașului de la națională. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Ioana și Florinel Coman au o fetiță

Florinel și Ioana Coman (fostă Timofeciuc) sunt împreună de 7 ani. În urmă cu doi ani, fotbalistul a decis că Ioana este femeia alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții și a cerut-o de nevastă. Cei doi s-au cununat în 2022, iar nași le-au fost Andrei Miron, fost jucător al FCSB, și soția acestuia.

Ioana și Florinel au o relație din 2017, încă de când atacantul lui FCSB evolua pentru Viitorul Constanța. Cei doi au împreună o fetiță, Kasia, care va împlini doi ani pe 6 iulie.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Fotografii: Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni