• PRO TV
  • „N-au arătat nimic deosebit”. Reacția șocantă a mijlocașului Volodymyr Brazhko din echipa Ucrainei după meciul cu România

„N-au arătat nimic deosebit”. Reacția șocantă a mijlocașului Volodymyr Brazhko din echipa Ucrainei după meciul cu România

„N-au arătat nimic deosebit”. Reacția șocantă a mijlocașului Volodymyr Brazhko din echipa Ucrainei după meciul cu România

Volodymyr Brazhko a oferit o declarație surprinzătoare după ce echipa sa a pierdut în fața României, în data de 17 iunie, la EURO 2024. El consideră că jocul tricolorilor nu a fost atât de special cum afirmă mai mulți europeni.

Gallery

Mijlocașul din echipa națională a Ucrainei, în vârstă de 22 de ani, a comentat înfrângerea echipei sale în meciul cu România ( 0:3) din primul tur al fazei grupelor la Campionatului European 2024.

„Desigur, nu este ușor să ieși pe teren la scorul de 0:3. Dar am vrut să ajut echipa, să dau totul pe teren. Cu toate acestea nu am reușit să înscriem. Vreau să le cer scuze fanilor pentru acest rezultat. Este greșeala noastră și trebuie să corectăm singuri. Mulțumesc pentru susținere. Ei [echipa României] nu au arătat nimic deosebit. Nouă ne-a lipsit concentrarea, iar acest lucru a decis soarta meciului.

[Rebrov -antrenorul] a spus să jucăm mai agresiv cu mingea, să schimbăm schema ...Dar când am ratat mingea, s-a pierdut ritmul jocului, a lipsit ceva. A fost nevoie de reconstrucție, dar scorul era deja 0:3.

Toată lumea face greșeli, nu pot spune cine este de vină și cine nu. Principalul lucru este să analizați erorile, deoarece costul lor este foarte mare. Dar mai sunt două meciuri, situația încă poate fi îmbunătățită. Nu mai sunt cuvinte după un astfel de meci.

Vom încerca să uităm cât mai repede acest joc, să-l analizăm și să ne pregătim pentru Slovacia. Nu este timp să ne gândim la acest meci, trebuie să uităm de el cât mai curând posibil și să îl analizăm. Dar scorul rămâne pentru totdeauna”, a spus Brazhko într-un interviu pentru Suspilna Sport .

În a doua repriză, cinci jucători noi au intrat pe teren din partea Ucrainei. Printre aceștia s-a numărat și mijlocașul Volodymyr Brazhko, care l-a înlocuit pe Taras Stepanenko.Fotbalistul  joacă pentru Dinamo Kiev. 

Foto/Getty Images: Răzvan Marin și Volodymyr Brazhko, ambii cu numărul 18 pe tricou, în meciul Români-a Ucraina, 17 iunie, Munchen, Germania.

​Citește și: 

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni