• PRO TV
  • Corina Bud, pusă la zid după derapajul de la concertul Coldplay! Ce a putut spune Babasha despre cântăreață: „Nu stă cu mine în studio”

Corina Bud, pusă la zid după derapajul de la concertul Coldplay! Ce a putut spune Babasha despre cântăreață: „Nu stă cu mine în studio”

Corina Bud, pusă la zid după derapajul de la concertul Coldplay! Ce a putut spune Babasha despre cântăreață: „Nu stă cu mine în studio”

Imediat după primul concert susținut de trupa britanică Coldplay, pe data de 12 iunie, unde pe scenă a intrat și Babasha, Corina Bud a început să filmeze, pe stradă, reacțiile oamenilor. De atunci, cântăreața a devenit ținta unui val imens de ură în mediul online, care pare că nu mai trece!

Gallery

​Corina Bud s-a numărat printre persoanele publice nemulțumite de prestația cântărețului de manele Babasha la primul concert Coldplay. După prima seară, artista a început să întrebe oamenii care ieșeau de pe Arena Națională ce părere au avut despre „momentul cu manele” și să le filmeze reacțiile. Cum era de așteptat, aceasta a fost făcută praf de internauți atât pe TikTok, cât și pe Instagram sau Facebook.

În speranța că va scăpa de „gurile rele”, Corina Bud și-a dezactivat comentariile de la ultimele sale postări, însă nici așa nu a scăpat de critici. Mulți au reacționat în fel și chip la fotografiile mai vechi ale vedetei.

„Să îți fie rușine că instigi la ură împotriva tinerilor artiști din țara ta. Te dai mare fană, dar se pare că nu știi ca ei promovează mesajul de empatie și inclusivitate. „Listen with open hearts.” 

„Oribil comportament, especially at your big age. Stai jos, n-ai înțeles nimic” ,

”Atâtea story-uri ai făcut cu instigare la ură, și oprești comentariile? Ești de tot … și tu și muzica ta, încercai să scoți cuvinte urâte de la oameni și referitor la tine nu accepți?”

„Sper să ajungi să cânți și tu undeva pe scenă, o să vin să…”

”Nu îți e rușine, ai 50 de ani, nu mai ieși la pensie?”, sunt doar câteva comentarii care au apărut pe profilul Corinei Bud.

Cum a reacționat Babasha după derapajul Corinei Bud

La scurt timp după ce a văzut videoclipurile realizate de artistă, Babasha a venit și cu o reacție și a spus, printre altele, că a râs în acel moment.

„E un om și ea, indiferent de orice. Nu e problema mea ce face Corina Bud. Nu Corina stă cu mine la studio să scriu piesele mele bune sau proaste, nu Corina Bud îmi vindecă mie problemele sau gândurile, nu ea mă încurajează sau mă… e problema ei ce face (…) Am râs și eu la niște tik tok-uri, am râs de am înnebunit, dar până la urmă fiecare e liber să facă ce vrea”, a spus Babasha.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni