• PRO TV
  • Victoria Răileanu a născut! Actrița din serialul „Vlad” este mama pentru a doua oară. Numele deosebit pe care l-a ales pentru bebeluș

Victoria Răileanu a născut! Actrița din serialul „Vlad” este mama pentru a doua oară. Numele deosebit pe care l-a ales pentru bebeluș

Victoria Răileanu a născut! Actrița din serialul „Vlad” este mama pentru a doua oară. Numele deosebit pe care l-a ales pentru bebeluș

Victoria Răileanu este în culmea fericirii! Actrița a născut în urmă cu puțin timp.

Gallery

Vichi Răileanu a devenit mamă pentru a doua oară. Este bine cunoscut faptul că actrița mai are un băiețel din mariajul cu actorul Conrad Mericoffer, de care a divorțat în 2019, după șapte ani de căsnicie. Acum, actrița este mămică de fetiță, bucurie mai mare nici că se putea.

Ce nume au ales Vichi Răileanu și Adrian Ștefănescu pentru fiica lor

Actrița a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit mămică. Aceasta a publicat o fotografie adorabilă, care reprezintă un portret de familie. Poza este realizată în spital, Vichi își ține fetița la piept, iar soțul ei stă și el cu capul pe pieptul ei, privindu-și tandru bebelușul. Fotografia este însoțită de textul: „Suntem cei mai fericiți din lume ? Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”

VEZI FOTOGRAFIA CU BEBELUȘUL ÎN GALERIA DE MAI SUS

Citește și: 

Actrița și soțul ei, Adrian Ștefănescu, au ales deja numele micuței. Cei doi s-au oprit asupra unui nume de sfânt. Pe micuță o va chema Maria.

Monica Bîrlădeanu a fost printre primele persoane care au felicitat-o pe Vichi și i-a urat bun-venit în familie micuței Maria.

„Iubita noastra frumoasa si zambareata!!! Welcome to the family, Mariucaaaa!!”, a scris Monica Bîrlădeanu, la postarea cu bebelușul.

Citește și:

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni