• PRO TV
  • „Voia să plecăm la mare, voia să îmi fie cavaler de onoare...” Ce spun prietenii lui Alex Manoliu, tânărul de 19 ani care și-a pierdut viața după ce mașina lui a fost lovită de tren

„Voia să plecăm la mare, voia să îmi fie cavaler de onoare...” Ce spun prietenii lui Alex Manoliu, tânărul de 19 ani care și-a pierdut viața după ce mașina lui a fost lovită de tren

„Voia să plecăm la mare, voia să îmi fie cavaler de onoare...” Ce spun prietenii lui Alex Manoliu, tânărul de 19 ani care și-a pierdut viața după ce mașina lui a fost lovită de tren

Alex Manoliu, în vârstă de 19 ani, este tânărul care și-a pierdut viața, luni seară, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de trenul IR 1753 Bucureşti-Suceava, la o trecere la nivel cu calea ferată din oraşul Liteni, judeţul Suceava. Prietenii lui și-au exprimat durerea prin mesaje de condoleanțe, pe rețelele sociale.

În momentul accidentului, Alex se afla singur în mașină. Oamenii legii încă stabilesc cauza care a dus la tragedie. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, dintre care unul cu medic. Din nefericire, tânărul avea leziuni incompatibile cu viaţa.

Acest accident a provocat mai multe reacții pe rețelele sociale. Oamenii sunt revoltați că în la această trecere peste calea ferată nu s-au montat bariere, mai ales că în trecut a mai existat un accident similar. 

„Vreau să trag un semnal de alarmă celor ce dețin “puterea” de a putea face ceva în orașul ăsta frumos numit Liteni. Să ia niște măsuri drastice, măcar acum în aceste momente, deoarece în această zi oribilă mi-am pierdut încă un prieten la fel de drag mie fiind și rudă cu mine. Dacă era să fie o trecere de cale ferată amenajată cu bariere cum ar fi și normal deoarece este o zonă circulată frecvent, acest eveniment tragic nu s-ar fi întâmplat. Au tecut aproape doi ani de la momentul în care prietenul meu a murit și nu s-a făcut măcar un gard de protecție în jurul acelui stâlp de electricitate fiind de asemenea o zonă populată. Măcar acum chiar dacă este prea târziu sper să rezolvați aceste probleme chiar dacă nu putem să dăm timpul înapoi. Dumnezeu să îi ierte și să aibă grijă de ei acolo în ceruri și sper din tot sufletul să nu se întâmple astfel de evenimente iarăși. Multă putere familiei îndurerate!”, a scris un bărbat din Liteni, județul Suceava. 

Prietenii lui Alex Manoliu sunt extrem de îndurerați și povestesc pe rețelele sociale despre caracterul frumos pe care îl avea băiatul și despre planurile lui. 

„Alex nu a vrut să se întâmple asa! Nu a vrut să se omoare așa cum spun cei care nu-l cunosc...Noi cei apropiați lui îl cunoaștem, îi știm gândurile, visurile...Voia să plecăm la mare, voia să îmi fie cavaler de onoare la nuntă, aveam planuri să mergem duminică la pește... și? Unde sunt planurile Alex?! Unde?? El nu a vrut să moară ...el se pregatea de examenul de miercuri...el avea multe planuri și abia aștepta să le ducă la bun sfârșit...Lui mereu ia plăcut să zâmbească, să fie fericit alături de toți cei dragi, mereu a fost alături de noi,mereu...Când am auzit că Alex nu mai este...am crezut că e o glumă...din păcate nu a fost .. Cel mai urat coșmar, cel mai greu moment din viața noastră...Alexuțu al nostru ... Mereu o să rămâi în inimile noastre copil bun și cuminte! Te iubim! Știu că o să ai grija și de mine de acolo de sus...!”, a scris un prieten. 

„Aș vrea să cred că nu este adevărat…aș vrea să cred că atunci când mă voi întoarce acasă ne vom reîntâlni pe stradă cu mașinile și ne vom blița și claxona așa cum o făceam mereu… aș vrea să cred că încă suntem la liceu și ne “certăm” și “batem” din cauza faptului ca mă tachinai stând în banca din spatele meu! Nu vreau să cred, dar din păcate trebuie să o fac, fiindcă tu dragul meu coleg ai plecat dintre noi mult, dar mult prea devreme! Dumnezeu să te ierte dragă Alex și să te țină de-a dreapta lui! Condoleanțe și multă putere familie tale!Îmi va lua mult să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai ești printre noi!”, a scris o fostă colegă.

Gallery

Sursă: Facebook/ Alex Manoliu, ISU „Bucovina" Suceava 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni