• PRO TV
  • Pescobar a fost jefuit, în toiul nopții. Imaginile cu momentul spargerii au făcut deliciul internauților: „Mare bou”

Pescobar a fost jefuit, în toiul nopții. Imaginile cu momentul spargerii au făcut deliciul internauților: „Mare bou”

Pescobar a fost jefuit, în toiul nopții. Imaginile cu momentul spargerii au făcut deliciul internauților: „Mare bou”
Sursa: Instagram, TikTok

Pescobar se afla în Germania, la EURO 2024, pentru meciul României, când un hoț i-a spart casa. Patronul tavernelor a postat imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe conturile sale de socializare, iar fanii s-au amuzat pe seama celor întâmplate.

Gallery

A plecat în Germania, special pentru meciul României, dar Pescobar s-a trezit cu un hoț, în casă. Una dintre locuințele pe care omul de afaceri le deține a fost spartă, iar un bărbat a fost surprins în timp ce pleacă din locuință cu mai multe obiecte.

Pescobar a fost jefuit, în timp ce se afla în Germania

Jaful a avut loc luni dimineață, 17 iunie, la ora 03:15, când Pescobar nu era acasă. Camerele de supraveghere, însă, funcționau, iar milionarul a văzut imediat ce s-a întâmplat.

Acesta a decis să facă haz de necaz și a postat filmarea pe rețelele de socializare, unde s-a viralizat imediat, mai multe persoane luându-l peste picior pe hoț. „Hoțul în acțiune. Mare bou”, a scris Pescobar, alături de momentul jafului.

Citește și:

„Se uita la eticheta de la geaca sa vada daca este de firma”, „Asta e vrunu ofticat care ti a tot scris sa ii transferi bani si nu i ai raspuns”, „asa hot prost intra fara manusi si pune mana peste tot dupa isi ia manusi de acolo. pai amprentele au ramas la intrare si pe cutia de la manusi”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Internauții, convinși că totul este o făcătură

În timp ce unele persoane s-au amuzat pe seama întâmplării, altele sunt convinse că totul este o înscenare, pentru ca Pescobar să beneficieze de și mai multă atenție: „Sigur e vreun angajat, că nu văd nici alarmă nimic aprins”, „E cineva din echipa ta sau a dat pontul”.

Citește și:

​Pescobar, însă, nu a părut prea afectat de cele întâmplate și s-a bucurat de meciul câștigat de România, postând mai multe imagini de pe stadionul din Germania.

 

Sursa foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni