• PRO TV
  • Anna Lesko, certată că și-a editat clipul în care apare în bikini: “Felicitări pentru forma fizică, nu înțeleg de ce ai folosit editările”

Anna Lesko, certată că și-a editat clipul în care apare în bikini: “Felicitări pentru forma fizică, nu înțeleg de ce ai folosit editările”

Anna Lesko, certată că și-a editat clipul în care apare în bikini: “Felicitări pentru forma fizică, nu înțeleg de ce ai folosit editările”

Anna Lesko și-a încântat fanii de pe Instagram cu un clip în care își etalează corpul perfect în costum de baie, la plajă. La 45 de ani, vedeta este într-o formă fizică de invidiat.

Îmbrăcată într-un costum de baie bleu cu motive florale, în două piese, Anna Lesko a primit sute de complimente de la fani. Nu este însă o întâmplare că arată atât de bine – vedeta își întreține silueta cu o rutină de fitness impresionantă. Artista postează din când în când imagini și de la sală, cu exercițiile pe care le include în programul său.

Gallery

“Un corp superb, perfect! Toată aprecierea din partea mea, ai un băiețel minunat, ești cea mai fericită mămica.”
“Felicitări pentru forma ta fizică - super super de apreciat munca din spatele ei, însă aici, în acest video, nu înțeleg de ce ai folosit editările video /AI ?”, o întreabă fanii, care sunt de părere că silueta ei nu are nevoie de editări.

Vedeta este foarte preocupată de felul în care arată și e dispusă să facă sacrificii pentru corpul perfect. În trecut dezvăluia în revista Viva că o dată sau de două ori pe an ține o cură de detoxifiere drastică.

“Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile.Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an). Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune”, a spus Anna Lesko în Viva.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni