• PRO TV
  • Ce face Radu Drăgușin atunci când nu este pe terenul de fotbal: „Am descoperit asta în Italia!” VIDEO

Ce face Radu Drăgușin atunci când nu este pe terenul de fotbal: „Am descoperit asta în Italia!” VIDEO

Ce face Radu Drăgușin atunci când nu este pe terenul de fotbal: „Am descoperit asta în Italia!” VIDEO

Radu Drăgușin (22 de ani) este considerat drept unul dintre cei mai importanți jucători din lotul naționalei României. Când nu e pe teren fundașul ”Tricolorilor” are câteva hobby-uri aparte pe care și le urmează.

Radu Drăgușin, amator de golf, gătit și trap

Radu Drăguşin a dezvăluit, într-un interviu inedit pentru FRF, care sunt activitățile care îi consumă cel mai mult timp, în afară de fotbal. Starul tricolorilor, Radu Drăgușin a afirmat că în timpul liber își plimbă câinele, găteşte şi învaţă lucruri de dezvoltare personală. Spune că oraşul preferat este Londra, iar mâncarea preferată pastele carbonara. 

”În timpul liber mă plimb cu câinele, gătesc şi citesc chestii de dezvoltare personală. Pe câinele meu îl cheamă Kai, are şase luni şi este labrador. Pot spune că Londra este oraşul meu preferat, este impresionant, sunt o gramadă de culturi şi locuri de văzut. Îmi place să joc golf, am descoperit acest sport la Genoa, iar în Anglia este foarte dezvoltat. Ascult trap, rap, îmi place să ascult melodii românești. Îmi place artistul Central Cee, are o melodie „6 for 6””, a spus Drăguşin.



Cartea preferată este "Cele 48 de legi ale puterii", iar în şcoală nu a excelat la vreo materie.

”Nici nu am avut o materie preferată, dar nici una pe care o uram. Îmi placea istoria, mi se părea interesantă. Îmi place să cred că am fost un copil destul de cuminte şi nu prea ştiu să fi făcut vreo poznă mare”, a adăugat fundaşul român.

Radu Drăgușin este cel mai bine cotat jucător român în acest moment, 25 de milioane de euro.

România - Ucraina 3-0

România a început perfect la EURO 2024, după victoria cu Ucraina, scor 3-0, din prima etapă a Grupei E. Golurile României au fost înscrise de Stanciu (29'), R. Marin (53') și Drăguș (57'). Victoria cu Ucraina a fost a doua din istoria României la EURO.

Victoria are o importanță deosebită pentru fotbalul românesc, deoarece a fost nevoie de 24 de ani pentru ca țara noastră să fie din nou victorioasă la finalul unui meci de la Campionatul European.

Foto Facebook, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni