• PRO TV
  • Două piese noi de la surorile Ignat! Ioana și Magda te invită să spui da iubirii și romantismului

Două piese noi de la surorile Ignat! Ioana și Magda te invită să spui da iubirii și romantismului

Două piese noi de la surorile Ignat! Ioana și Magda te invită să spui da iubirii și romantismului

Ioana și Magda Ignat sunt două surori talentate și ambițioase care se bucur de succes pe plan muzical. La mijlocul lunii iunie, ambele au lansat câte o piesă de dragoste, exact pe gustul admiratorilor lor.

Când ai făcut ultima oară ceva în numele iubirii? Când ai pariat și ai câștigat o poveste de dragoste care te-a făcut să urci pe cele mai înalte culmi ale sentimentelor? Ioana Ignat și Moonsound te invită să spui din nou „da” fiorilor, fără să te gândești de două ori!

Pariu cu dragostea e prima piesă în limba română și sunt super încântat să o lansez alături de Ioana Ignat. Mult suflet și energie transpuse de noi în versuri, o să vă placă. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere și abia aștept să vă regăsiți în ea!”, spune Moonsound.


Magda Ignat îți aduce o nouă piesă de dragoste care o să fie în toate playlist-urile, “Oriunde ai fi”

Te gândești deja la zilele petrecute la plajă și la apusurile văzute la mare, unde doar iubirea se află în gândurile tale? Ți-ai pregătit playlistul pentru vara aceasta? Magda Ignat vine cu o nouă piesă pentru fanii săi, dar și pentru iubitorii melodiilor de dragoste. “Oriunde ai fi”, o să auzi piesa aceasta la toate petrecerile!

Încă din faza de pre-lansare, piesa ,,Oriunde ai fi”, a făcut 1 milion de views pe TikTok.

Magda Ignat deja și-a obișnuit fanii cu piese sensibile și pline de emoție și nu dezamăgește! Mădălin Roșioru s-a ocupat de mix, iar Vlad Măzărel și-a pus amprenta la producție. Videoclipul, regizat de Octavian Kobzzon, te îndeamnă să visezi cu ochii deschiși la o poveste de iubire adolescentină. 

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni