• PRO TV
  • Cine este Petru, românul ucis în Congo. Tânărul urma să revină în țară și să se însoare: „A murit în suflul exploziei”. Iubita sa, mărturisiri sfâșietoare

Cine este Petru, românul ucis în Congo. Tânărul urma să revină în țară și să se însoare: „A murit în suflul exploziei”. Iubita sa, mărturisiri sfâșietoare

Cine este Petru, românul ucis în Congo. Tânărul urma să revină în țară și să se însoare: „A murit în suflul exploziei”. Iubita sa, mărturisiri sfâșietoare

Petru, în vârstă de 23 de ani, a fost ucis de grupările rebele în Congo cu puțin timp înainte de a reveni în România! Familia și apropiații sunt distruși de durere și fac mărturisiri despre ultimele dorințe ale tânărului

Petru Samolinski, un tânăr de 23 de ani, a murit în urma unui atac cu rachete în luptele din Congo. Bărbatul a plecat în Africa pentru a-și îndeplini două dorințe, de a se căsători cu iubita sa și de a-și cumpăra un apartament în România, însă nu a mai apucat să le realizeze.

În urma sa a lăsat multă durere, iar iubita acestuia a făcut o serie de mărturisiri de-a dreptul sfâșietoare.

„A murit în suflul exploziei. A fost singurul care a murit pe loc. Era foarte curajos. Spunea că ce vrea Dumnezeu să se întâmple, aia să fie. Ieri am vorbit, înainte să se întâmple.

A mers în speranţa că o să strângă nişte bani să aibă de unde să înceapă un viitor. Voia să-şi ia un apartament. De-asta a şi plecat. Se gândea că dacă va fi să ne căsătorim, să avem unde să stăm. Era extraordinar, era diferit de toţi ceilalţi. A vrut să depăşească puţin condiţia financiară.

Să treacă peste sistemul acesta românesc în care doar oamenii cu bani reuşesc să facă bani”, a povestit iubita lui Petru pentru un post TV.

Părinții tânărul sunt, de asemenea, devastați. Fiul lor câștiga, pe lună, 5000 de dolari, și urma să mai petreacă câteva săptămâni în misiune pentru a strânge banii necesari. Avea în plan să se întoarcă acasă, în Iași, să se însoare cu partenera sa și să își cumpere un apartament, însă nu a mai fost posibil.

Tatăl lui Petru este în stare de șoc și spune că singura „casă” pe care i-a făcut-o fiului său a fost cea de la cimitir, la locul de veci.

„I-am făcut eu casă la cimitir acum”, a spus tatăl lui Petru pentru sursa amintită.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni