• PRO TV
  • Ce a apărut la mormântul Ancăi Molnar, la scurt timp după ce a fost condusă pe ultimul drum. Soțul ei a făcut publică imaginea dureroasă: „Nu se mai termină...”

Ce a apărut la mormântul Ancăi Molnar, la scurt timp după ce a fost condusă pe ultimul drum. Soțul ei a făcut publică imaginea dureroasă: „Nu se mai termină...”

Ce a apărut la mormântul Ancăi Molnar, la scurt timp după ce a fost condusă pe ultimul drum. Soțul ei a făcut publică imaginea dureroasă: „Nu se mai termină...”

Claudiu Molnar, soțul regretatei make-up artiste, a publicat o imagine plină de suferință de la mormântul partenerei sale.

Gallery

​Anca Molnar s-a stins din viață în urma unei lupte crunte cu cancerul și în urma sa a lăsat multă suferință. Soțul ei, Claudiu Monar, care a sprijinit-o neîncetat în momentele dificile pe care le-a trăit, nu își poate reveni după pierdere. Bărbatul a publicat o imagine sfâșietoare de la mormântul make-up artistei, la doar câteva zile după ce aceasta a fost condusă pe ultimul drum.

Claudiu Molnar a adus la locul de veci cea mai simplă și profundă dovadă de dragoste, mai exact cafeaua și prăjitura ei preferată, o miniamandină. (Vezi imaginea în galeria foto de mai sus).

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată "miniamandina". Iubirea mea ❤️… Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină… Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci … de tot ce făceam împreună. Pffff….”, a scris Molnar Claudiu pe Facebook.

Fiul Ancăi Molnar, mesaj sfâșietor pentru mama sa

Fiul Ancăi Molnar, în vârstă de doar 13 ani, a publicat o imagine de la priveghiul mamei sale și a mărturisit că trece prin momente greu de explicat prin cuvinte.

„Mi-a fost frig tot anul, dar în iunie am înghețat de tot… Dumnezeu să te ierte și să te lase să te odihnești în pace, mamă. Rest in peace”, este mesajul transmis de Patrick, fiul Ancăi Molnar, pe TikTok

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni