• PRO TV
  • Jennifer Lopez poate sa fie geloasa pe Alina, noua doamna Borcea! Afla de ce! VIDEO

Jennifer Lopez poate sa fie geloasa pe Alina, noua doamna Borcea! Afla de ce! VIDEO

Jennifer Lopez poate sa fie geloasa pe Alina, noua doamna Borcea! Afla de ce! VIDEO

Dupa un "divort de catifea", Cristi Borcea s-a cununat civil cu femeia pentru care a lasat-o pe Mihaela, iar pe 28 august urmeaza sa aiba loc nunta cu 1000 de invitati. Alina Vidican si-a ales designerul care-i va crea rochia de mireasa - Zuhair Murad, care o imbraca de multe ori si pe Jennifer Lopez.

Mult trambitata nunta la care nasul Becali a promis ca o va aduce sa cante pe Shakira, nu le va mai oferi invitatilor placerea sa o auda si sa o vada unduindu-si provocator soldurile ale iubitei lui Pique. Noul cuplu Borcea n-o vrea pe columbianca! Le ajung cei 1000 de invitati!

Alina si Cristi Borcea au plecat in luna de miere la Miami, si nu in Caraibe cum s-a zvonit, imediat dupa cununia civila din iunie. Au preferat sa stea in apartamentul pe care-l au impreuna acolo inca din 2008. Si pentru ca actionarul de la Dinamo este foarte atasat de cei trei copii pe care-i are cu fosta lui sotie, Mihaela, Patrick, fiul cel mare, a fost si el la Miami.

Alina a dezvaluit ca ea si Cristi isi spun zilnic "te iubesc" si ca ea este cea care da tonul declaratiilor de dragoste, dupa cumt tot ea este cea care se ocupa de problemele legate de mega nunta cu 1000 de invitati.

De o parte de stres a scapat, deoarece si-a ales designerul pentru rochia in care va pasi in fata altarului: Zuhair Murad, care imbraca numeroase celebritati, printre care si pe Jennifer Lopez sau Blake Lively. O rochie de mireasa creata de designerul libanez poate ajunge pana la 100.000 de dolari.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni