• PRO TV
  • Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose, a împlinit un an! Mesajul emoționant publicat de artistă: „Ești făcut din iubire, fericire și adevăr”

Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose, a împlinit un an! Mesajul emoționant publicat de artistă: „Ești făcut din iubire, fericire și adevăr”

Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose, a împlinit un an! Mesajul emoționant publicat de artistă: „Ești făcut din iubire, fericire și adevăr”

Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose și a lui Anghel Damian, a împlinit un an! Mesajul emoționant publicat de artistă în urmă cu puțin timp.

Gallery

​În urmă cu un an, viața lui Theo Rose avea să prindă contur în cel mai frumos mod posibil. Pe 14 iunie 2023, a venit pe lume Sasha Ioan, rodul iubirii dintre celebra cântăreață și regizorul Anghel Damian. Astăzi, un an mai târziu, micuțul își celebrează prima aniversare.

Citește și:

Theo Rose, mesaj emoționant de ziua lui Sasha

Sasha Ioan este un copil extrem de iubit, părinții lui fac tot posibilul să fie alături de el la fiecare pas. Theo Rose, în ciuda programului încărcat pe care îl are, face tot ce îi stă în putință să fie aproape de băiețelul ei.

Viața artistei s-a schimbat foarte mult de când fiul ei a venit pe lume, Sasha le completează familia și le aduce multă bucurie în suflet.

Citește și:

Astăzi, micuțul a împlinit un an, astfel, Theo Rose a publica, pe InstaStory, un video cu Sasha,  însoțit de un mesaj scris din suflet. VEZI IMAGINI RARE CU SASHA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Mami, ești făcut din iubire, fericire și adevăr. Ai de unde da mai departe. La mulți ani!” a fost mesajul postat de artistă alături de un clip emoționant cu Anghel și Sasha.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni