• PRO TV
  • Leonard Doroftei s-a întors în România. Adevărul dureros despre viața pe care a dus-o peste ocean. Câți bani a făcut, de fapt, din box: „Am fost aruncat în America”

Leonard Doroftei s-a întors în România. Adevărul dureros despre viața pe care a dus-o peste ocean. Câți bani a făcut, de fapt, din box: „Am fost aruncat în America”

Leonard Doroftei s-a întors în România. Adevărul dureros despre viața pe care a dus-o peste ocean. Câți bani a făcut, de fapt, din box: „Am fost aruncat în America”

Leonard Doroftei a revenit în România, după o perioadă de cinci ani, în care a stat în Canada. Copiii și soția lui și-au dorit să revină în țara natală, iar el s-a conformat, deoarece fericirea familiei era mai importantă ca orice.

Gallery

În urmă cu cinci ani, Leonard Doroftei și familia sa plecau în Canada, după ce sportivul s-a arătat dezamăgit de ultimele experiențe prin care a trecut, în România. Acesta spera ca viața lui să devină mai bună peste graniță, dar nu s-a gândit că, în doar câțiva ani, avea să se întoarcă.

Leonard Doroftei a revenit în România

Visul canadian s-a încheiat pentru Leonard Doroftei. Sportivul a revenit în România și este decis să o ia de unde a rămas, după ce s-a lovit de dezamăgiri pe bandă rulantă, în străinătate.

Supărat din cauza modului în care se desfășurau lucrurile în România, a plecat peste hotare, unde s-a lovit de o altă realitate dură, care l-a făcut să își dorească să se întoarcă.

Citește și:

„Alții făceau și atunci milioane din lupte, pentru că erau promovați, ajutați. Eu am fost, pur și simplu, aruncat în America. N-am câștigat cât ar fi trebuit pentru spectacolul pe care l-am oferit. Cât câștigi depinde de boxer, depinde de promoter. Pe mine, m-au vândut, exact asta au făcut. M-au vândut pentru niște contracte în care aveam de toate, dar nu aveam nimic”, a povestit Leonard Doroftei, în cadrul unui podcast.

Leonard Doroftei a continuat să antreze și în Canada

Deși a schimbat țara, nu a putut renunța la marea sa pasiune. Leonard Doroftei a arătat și peste hotare cât este de talentat și a continuat să antreneze persoanele care doreau să facă acest sport.

Citește și:

​Cu toate acestea, România îi lipsea foarte mult, fiind de părere că nicăieri nu e ca acasă: „Mi-e dor de România, de oamenii de acolo, de prieteni, de glume, de cei cu care m-am înjurat sau de cei cu care am băut bere. A fost o decizie grea, uneori o regret, dar a trebuit să plec. Acasă, parcă mă blocasem”,  a spus Leonard Doroftei, în urmă cu ceva timp.

 

Sursa foto: Facebook  

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni