• PRO TV
  • Văduvă de 8 ani și diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion mărturisește că îi simte și acum prezența soțului: „Când merg la tratamente, iau întotdeauna poze cu el”

Văduvă de 8 ani și diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion mărturisește că îi simte și acum prezența soțului: „Când merg la tratamente, iau întotdeauna poze cu el”

Văduvă de 8 ani și diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion mărturisește că îi simte și acum prezența soțului: „Când merg la tratamente, iau întotdeauna poze cu el”

Au trecut 8 ani de când și-a pierdut soțul, regretatul producător Rene Angelil, dar Celine Dion mărturisește într-un interviu sfâșietor că îi simte și acum prezența.

Gallery

Rene Angelil, cel care i-a fost soț și manager lui Celine Dion s-a stins din viață în 2016, la 73 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât.

Artista care duce o luptă grea cu o boală incurabilă a oferit recent un interviu pentru revista People. Celine Dion (56 de ani) suferă de sindromul persoanei rigide, boală progresivă și incurabilă care determină organismul să-și atace propriile celule nervoase și afectează grav mobilitatea.

În ciuda diagnosticului nemilos, Celine este hotărâtă să cânte din nou și spune că băieții ei o încurajează. În articolul de copertă pentru revista People, celebra cântăreața a spus că primește semne de la răposatul ei soț „tot timpul”.

„Sunt încă căsătorită cu René. El este încă soțul meu”, a spus artista. Celine Dion se asigură, de asemenea, că el este alături de ea într-un fel sau altul în timpul tratamentului. „Când merg la tratamente, sau atunci când mă întâlnescu cu medicii mei, iar întotdeauna poze cu el la mine”, a explicat ea.

Celine Dion are trei băieți cu Angelil: Rene-Charles, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 13 ani.

Dion l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț și impresar pe când avea doar 12 ani. În ciuda diferenței de vârstă de 26 de ani, cei doi s-au căsătorit pe 17 decembrie 1994, într-o ceremonie fastuoasă la Basilica Notre Dame din Montreal.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni