• PRO TV
  • Sfâșietor! Ce a spus soțul Ancăi Molnar despre make-up artistă, la mai puțin de 24 de ore de la înmormântare

Sfâșietor! Ce a spus soțul Ancăi Molnar despre make-up artistă, la mai puțin de 24 de ore de la înmormântare

Sfâșietor! Ce a spus soțul Ancăi Molnar despre make-up artistă, la mai puțin de 24 de ore de la înmormântare

Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum pe 13 iunie 2024, la două zile după ce soțul ei, Claudiu, a anunțat că make-up artista a murit.

Anca Molnar a murit la aproximativ un an după ce a aflat că are cancer, perioadă în care s-a luptat cu teribila boală pe care la un moment dat se părea că a învins-o. Doar că, până la urmă, cancerul i-a fost fatal make-up artistei.

„Cu durere în suflet vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri”, scria pe internet, printre altele, Claudiu, soțul make-up artistei.

Gallery

​De pe 11 iunie 2024, de când Anca Molnar a murit, soțul acesteia a postat atât în feed, cât și la story, mai multe fotografii și imagini atât din timpul vieții make-up artistei, cât și de la casa mortuară sau de la înmormântare.

La mai puțin de 24 de ore după ce și-a condus soția pe ultimul drum, Claudiu Molnar a postat în mediul online și un mesaj sfâșietor prin care le arată tuturor prin ce durere imensă trece.

„Ai plecat, iubita mea! Mi-e atât de dor, deja... Te iubesc pentru totdeauna. Odihnă veșnică”, a fost mesajul pe care soțul Ancăi Molnar l-a postat la story, pe Instagram, alături de o fotografie cu make-up artista.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni