• PRO TV
  • Monica Gabor și-a schimbat numele din buletin! Cum o cheamă pe fosta doamnă de la Izvorani după căsătoria cu Mr. Pink

Monica Gabor și-a schimbat numele din buletin! Cum o cheamă pe fosta doamnă de la Izvorani după căsătoria cu Mr. Pink

Monica Gabor și-a schimbat numele din buletin! Cum o cheamă pe fosta doamnă de la Izvorani după căsătoria cu Mr. Pink

De când a plecat din România și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, Monica Gabor a devenit o prezență extrem de discretă. După căsătoria cu Mr. Pink, fosta doamnă de la Izvorani și-a schimbat numele din buletin și puțini sunt cei care știu cum o cheamă acum!

Gallery

​Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă românească. După ce au divorțat, fosta doamnă de la Izvorani s-a mutat în America împreună cu fiica sa și a fostului om de afaceri, Irinuca. Acolo, vedeta l-a întâlnit pe Mr. Pink, un cunoscut milionar chinez, iar la scurt timp după s-au căsătorit.

Monica Gabor și actualul său soț sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor privată, așa că de foarte puține ori sunt văzuți împreună. După căsătorie, fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a schimbat numele, lucru pe care l-a confirmat chiar tatăl fiicei sale.

În cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta lui are trecut, în buletin, numele lui Mr. Pink, mai exact Wangsuo.

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu.

Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Deși au divorțat cu scandal, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au ajuns, acum, în relații bune. Pe fostul milionar de la Izvorani nu îl deranjează că „Moni”este căsătorită acum cu Mr. Pink, mai ales că are o părere foarte bună despre el.

„Am o părere foarte bună despre Mr. Pink, nu m-ar deranja dacă Irinuca i-ar spune tată! Ar fi un titlu meritat, nu mi-ar răpi din toate astea ceva. De fapt, cred că așa îi și spune. Cred că Irinuca și Monica sunt pe mâini bune. Nu m-a deranjat că nu am fost invitat la nunta lor.

Am realizat că Monica s-a măritat în februarie 2021, când a venit la București să-i semnez un act, iar ea s-a semnat cu numele Monica Fang So, sau ceva de genul ăsta. Acum, avem o relație normală. A fost un conflict înăuntrul meu de a ceda sau nu în fața lui Pink și a soției sale”, a mai spus Irinel Columbeanu în cadrul unui podcast.

Foto: Faceook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni