• PRO TV
  • Moment sublim pe Arena Națională la concertul Coldplay! Chris Martin a dedicat o piesă victimelor de la Colectiv și a invitat trei tineri pe scenă, printre care și un supraviețuitor al tragediei din 2015: „Vom cânta pentru ei!”

Moment sublim pe Arena Națională la concertul Coldplay! Chris Martin a dedicat o piesă victimelor de la Colectiv și a invitat trei tineri pe scenă, printre care și un supraviețuitor al tragediei din 2015: „Vom cânta pentru ei!”

Moment sublim pe Arena Națională la concertul Coldplay! Chris Martin a dedicat o piesă victimelor de la Colectiv și a invitat trei tineri pe scenă, printre care și un supraviețuitor al tragediei din 2015: „Vom cânta pentru ei!”

Lacrimi în ochi și zeci de mii de luminițe! Chris Martin o oferit o adevărată lecție de iubire ieri seară, în cel de-al doilea concert susținut de Coldplay, pe Arena Națională din București.

Gallery

​Solistul Coldplay a chemat trei tineri din mulțime pe scenă și i-a invitat să cânte alături de el piesa „Everglow”. La un moment dat, Chris a luat pancarta cu care unul dintre băieți urcase pe scenă. Este vorba despre Alin Pandaru, un cunoscut vlogger din România și unul dintre supraviețuitorii tragediei de la Colectiv.

65 de tineri și-au pierdut viața în urma incendiului din Colectiv din 30 octombrie 2015.

„Asta este pentru cei 65 de prieteni pe care i-ai pierdut în incendiul de la Colectiv. Vom cânta pentru ei!”, a spus Chris Martin în timp ce ținea pancarta pe care se aflau pozele celor care au pierit în incendiul de la Colectiv. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Babasha a cântat din nou alături de Coldplay

Coldplay a susținut două concerte la București, în 12 și 13 iunie, în fața unui stadion arhiplin. În cea de-a doua seară, solistul trupei Coldplay a vorbit despre momentul lui Babasha și chiar a cerut amuzat încă o rundă de huiduieli.

„Aseară (n.red 12 iunie) am susținut primul nostru concert în România. Lucruri interesante s-au întâmplat și, la început, am fost șocat, am fost trist și m-am simțit vinovat, gândindu-mă că făcusem ceva greșit. Apoi, m-am așezat în pat, am încercat să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și vă iubim necondiționat. Nu e nimic ce voi ați putea face care sa ne facă pe noi nefericiți.

Noi călătorim prin toată lumea. Poate că nu înțelegem prin ce ați trecut și nu înțelegem cultura voastră, dar un singur lucru știm sigur: iubim toți oamenii în mod egal. Așadar, ieri a fost frumos pentru noi, pentru că am realizat că puteți face ce vreți, iar noi tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici.

Apoi, ce s-a întâmplat este că am cântat și astăzi și ăsta este cel mai frumos public pe care l-am văzut vreodata, dar, mi-ar plăcea să schimb un lucru. Ieri oamenii au huiduit și nu a fost atât de bine.

Așa că aș vreau ca astăzi, pentru cinci secunde, să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri. Acum, încercați, haideți! Mulțumesc! Huiduitul de astăzi a fost mai bun decât cel de ieri. Sunt cele mai bune huiduieli pe care le-am primit vreodată. Dacă vreți să mai huiduiți, e ok”, a spus Chris Martin.

Babasha a urcat din nou pe scenă, însă de data aceasta reacția publicului a fost cu totul alta. Tânărul a fost aplaudat după ce a interpretat alături de Chris Martin piesa „Păi Naa”, iar la final cei doi s-au îmbrățișat.

„Vă mulțumesc din inimă. Sunt atât de mândru de voi”, le-a spus Chris Martin spectatorilor. 

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni