• PRO TV
  • Primele declarații ale lui Babasha după a doua seară de concert Coldplay. Publicul s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat

Primele declarații ale lui Babasha după a doua seară de concert Coldplay. Publicul s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat

Primele declarații ale lui Babasha după a doua seară de concert Coldplay. Publicul s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat

Babasha a făcut primele declarații după a doua seară de concert Coldplay. Cu o seară în urmă a fost blamat și huiduit, ei bine, aseară a făcut istorie pe Arena Națională.

Gallery

De la agonie la extaz, fix acestea au fost stările prin care a trecut tânărul de 22 de ani după cele două zile de concert ale trupei Coldplay de pe Arena Națională din București.

Cum s-a simțit Babasha în a doua seara de concert Coldplay

Babasha, artistul care joi, 13 iunie, a ținut primele pagini ale tabloidelor, asta după ce a fost huiduit pe aproximativ 50.000 de oameni la concertul Coldplay de pe Arena Națională, pentru că a cântat manele în deschiderea celui mai așteptat eveniment al anului.

Babasha a deschis și cel de-al doilea concert susținut de trupa britanică la București, iar fanii s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat. După eșecul avut cu o seară în urmă, Babasha s-a simțit extrem de apreciat și a transmis un mesaj pe contul său de Instagram.

„Încep ușor, ușor să-mi revin din nebunia care s-a petrecut în ultimele două zile. Repet, este o veste pe care am primit-o pe neașteptate și sunt convins că oricine ar fi acceptat în locul meu această uriașă oportunitate. Mulțumesc celor de la Coldplay și echipelor noastre că s-au ocupat să devină adevărat acest eveniment. Cred că este la voia lui Dumnezeu să fie așa mare contrast între cele două zile de concert. Sper din toată inima să apară schimbări și sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere din partea atâtor oameni normali, virali, vedete, toate națiile posibile, țigani, români și străini. Vreau doar să vă mulțumesc!”, a spus artistul pe InstaStory.

Citește și:

Trupa Coldplay l-a îmbrățișat pe Babasha

Babasha a fost primit cu căldură pe scenă de membrii trupei Coldplay, care l-au îmbrățișat.

Chris Martin, solistul trupei britanice, a fost cel care l-a invitat pe Babasha să cânte în deschiderea celor două concerte pe care le-au susținut în România, asta după ce a văzut că tânărul se află în topul celor mai ascultați artiști de la noi.

Cea de-a doua seară de concert Coldplay a fost reușită, fanii s-au distrat pe cinste, iar ploaia nu a stat în calea fericirii lor.

Citește și:

Sursă foto: PRO TV/ Instagram/ Captură TikTok/ Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni