• PRO TV
  • Jador și Oana Ciocan s-au despărțit! Artistul a confirmat că este din nou singur: „Nu mai am pe nimeni”

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit! Artistul a confirmat că este din nou singur: „Nu mai am pe nimeni”

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit! Artistul a confirmat că este din nou singur: „Nu mai am pe nimeni”

Este vestea momentul în showbiz! Jador confirmă că nu mai formează un cuplu cu Oana Ciocan, tânără pe care avea de gând să o facă soția lui!

Gallery

​Jador și Oana Ciocan au pus capăt poveștii de dragoste, în ciuda faptului că și-au dorit să ajungă împreună în fața altarului și să devină părinți. Cântărețul de manele a confirmat separarea și a făcut o serie de mărturisiti de-a dreptul neașteptate, după ce a șters toate fotografiile cu ea de pe rețelele de socializare.

Foștii concurenți de la Survivor All Stars 2024 s-au despărțit, după doar câteva luni de relație, iar fanii lor sunt în stare de șoc. Vestea tristă a fost dată chiar de artist, în cadrul unui live pe TikTok, unde s-a afișat vizibil abătut și emoționat. Cei care l-au urmărit au ținut să îl întrebe ce s-a întâmplat, iar Jador a recunoscut că s-a despărțit de femeia alături de care își făcuse planuri mărețe de viitor.

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult”, a spus Jador în cadrul sesiunii live de pe TikTok.

Tatăl lui Jador nu era convins că fiul său se va căsători cu Oana Ciocan

Jador a susținut, în urmă cu ceva timp, că va ajunge la altar cu Oana Ciocan, mai ales că o ceruse deja în căsătorie, însă Romeo Dumitrache, tatăl lui, nu era în totalitate convins de acest lucru.

Bărbatul a cunoscut-o pe tânără și chiar avea o părere foarte bună despre ea, însă nu și-a luat fiul în serios când i-a spus că se va însura, mai ales că nu este prima oară când artistul face astfel de afirmații.

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. (...) Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta”, a mărturisit tatăl lui Jador într-un interviu pentru playtech.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni