• PRO TV
  • Irina Voinea, o nouă colecție inspirată din arta renascentistă! Picturi celebre, reinterpretate cu Inteligența Artificială: „Povestea din spate este foarte importantă”

Irina Voinea, o nouă colecție inspirată din arta renascentistă! Picturi celebre, reinterpretate cu Inteligența Artificială: „Povestea din spate este foarte importantă”

Irina Voinea, o nouă colecție inspirată din arta renascentistă! Picturi celebre, reinterpretate cu Inteligența Artificială: „Povestea din spate este foarte importantă”

Designerul vestimentar Irina Voinea a lansat noua colecție „Window to a New World”.

Irina Voinea a îmbinat picturi celebre din era renascentistă cu motive contemporane în noua sa colecție „Window to a New World”.

La evenimentul organizat în incinta Combinatului Fondului Plastic, pe data de 11 iunie, au fost prezente nume mari din lumea mondenă românească precum Smiley, Gina Pistol, Pavel Bartoș, Andi Moisescu, Daniel Pavel, Doc și mulți alții!

„Sunt foarte fericită și împlinită că am reușit să finalizez colecția și să o prezint așa cum mi-am dorit.

Au venit atât de mulți oameni care se bucură de expoziție și de socializare.

Colecția este inspirată din era renascentistă, reinterpretată cu Inteligența Artificială. Întotdeauna m-a atras acest subiect, această epocă a renașterii pentru că după sute de ani se vede această expansiune în lumea artiștilor, în politică, în societate”, a spus Irina Voinea.

Irina Voinea este cunoscută și pentru colaborarea cu Smiley, care nu a lipsit de la expoziția noii sale colecții.

„Îmi place tot ceea ce creează, mă simt foarte confortabil în ceea ce face și mi se pare că are o viziune avagardistă. este o creatoare care trebuie susținută constant. Irina ne îmbracă și la Românii au talent!”, a spus Smiley.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni