• PRO TV
  • Andreea Bănică, apariție controversată, într-o rochie mult prea decoltată. Fanii au taxat-o imediat când au văzut-o cum arată: „Bine că nu i-ai ridicat până în gât”

Andreea Bănică, apariție controversată, într-o rochie mult prea decoltată. Fanii au taxat-o imediat când au văzut-o cum arată: „Bine că nu i-ai ridicat până în gât”

Andreea Bănică, apariție controversată, într-o rochie mult prea decoltată. Fanii au taxat-o imediat când au văzut-o cum arată: „Bine că nu i-ai ridicat până în gât”

Andreea Bănică apare, de multe ori, în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe pe rețelele de socializare. Chiar dacă este lăudată de multe ori pentru felul în care arată la 45 de ani, nu toată lumea este de acord cu felul în care se îmbracă.

Gallery

​Recent, Andreea Bănică a postat câteva fotografii făcute cu puțin timp înainte de a urca pe scenă, pentru a susține un concert. Artista s-a îmbrăcat cu o rochie roz, lucioasă, cu un decolteu generos.

Andreea Bănică, luată în vizor pentru rochia purtată

Deși mulți au complimentat-o pentru modul în care arată, câteva persoane au considerat că s-a îmbrăcat inadecvat, deoarece a lăsat mult prea mult la vedere din decolteul care era, oricum, mult prea strâns.

„Poți să fii sexy și cu o rochie mai puțin decoltată, bine că nu i-ai ridicat până în gât sânii”, a fost comentariul primit de Andreea Bănică de la o admiratoare.

Andreea Bănică nu a stat pe gânduri și i-a răspuns imediat, considerând că nu a făcut nimic greșit și că nu ar trebui să fie urmărită de persoanele cărora nu le place ce postează.

Citește și:

„Draga mea, multumesc! Cui nu îi place să nu se uite!!! Eu nu mă imbrac pentru tine care nu îți place. Mă îmbrac cum îmi place mie și… soțului meu! Ce crezi? Si-a facut poză cu mine pe Facetime/ Atâția sani am, atâția se văd. Parcă e mai rau să nu ai”, i-a răspuns aceasta.

Andreea Bănică nu are nicio operație estetică

Deoarece arată foarte bine pentru vârsta ei, mai ales pentru că are doi copii, unele persoane sunt convine că Andreea Bănică are operații estetice. Cu toate că zvonurile despre acest subiect sunt de în ce mai răspândite, artista le-a negat, spunând că fizicul ei se datorează atât genei, cât și efortului pe care îl depune din acest punct de vedere.

Citește și:

„Cred că ține mult și de genă și de cum îți dorești să fii. Mi-am dorit mereu că pruncii mei sa fie mândri că au o mamă tânără și frumoasă. Puțin sport, diete, tratamente faciale.

Mă mândresc că nu am, până acum, operații estetice, dar nu exclud asta. Am plan pe viitor, pentru că înaintez în vârstă, nu o iau înapoi. Vreau să mă bucur de corpul meu, să fiu sănătoasă mental”, a spus Andreea Bănică, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni