• PRO TV
  • Ce reacție a avut Chris Martin, solistul Coldplay, după ce a auzit huiduielile de la concertul din București: „Ore în șir”

Ce reacție a avut Chris Martin, solistul Coldplay, după ce a auzit huiduielile de la concertul din București: „Ore în șir”

Ce reacție a avut Chris Martin, solistul Coldplay, după ce a auzit huiduielile de la concertul din București: „Ore în șir”

Trupa Coldplay a venit în România pentru a susține două concert, pe 12 și 13 iunie 2024, pe Arena Națională din București, însă mare le-a fost mirarea când au avut parte de un eveniment deloc plăcut.

La un moment dat, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, l-a chemat pe scenă pe Babasha pentru a cânta împreună o melodie, însă în momentul în care publicul a observat că este vorba despre o manea, a început să huiduie și să fluiere în semn de protest.

Chiar dacă evenimentul a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și artiștii au cântat fără să se oprească, momentul s-a viralizat pe rețelele de socializare, iar internauții s-au împărțit în două tabere: unii i-au luat apărarea lui Babasha, în timp ce alții au fost de părere că un astfel de moment nu avea ce să caute în timpul unui concert Coldplay.

Gallery

Potrivit jurnaliștilor de la Hotnews, chiar dacă solistul Chris Martin a continuat să cânte, incidentul nu l-a lăsat indiferent. Ba mai mult decât atât, odată retras la hotel alături de tot staff-ul trupei Coldplay, el a încercat să afle exact de ce a huiduit publicul.

„Aseară, la primul concert, Chris și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat de Chris Martin pe scenă și care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă. Ei au continuat profi concertul, dar au fost afectați. După, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut”, a spus sub protecția anonimatului unul dintre oamenii din echipa de organizare.

foto: captură Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni