• PRO TV
  • Chris Martin a cerut publicului să îl huiduie din toți rărunchii: „Sunteți cel mai tare public din istorie”. Ce gest impresionant a făcut pe scenă în a doua seară de concert

Chris Martin a cerut publicului să îl huiduie din toți rărunchii: „Sunteți cel mai tare public din istorie”. Ce gest impresionant a făcut pe scenă în a doua seară de concert

Chris Martin a cerut publicului să îl huiduie din toți rărunchii: „Sunteți cel mai tare public din istorie”. Ce gest impresionant a făcut pe scenă în a doua seară de concert

În al doilea concert al trupei Coldplay la București, din 13 iunie, solistul Chris Martin a vorbit despre incidentul de aseară, când Babasha a fost huiduit.

Gallery

​„Am fost șocat, dar după aia mi-am dat seama că vă iubesc la fel de mult. Așa că, huiduiți-mă acum cât puteți de tare. Oricum, sunteți cel mai tare public din istorie”, a spus Chris Martin. 

Cei 50.000 de oameni prezenți pe Arena Națională au aplaudat și au aclamat în picioare fiecare frază a artistului. 

După ce a ținut discursul emoționant, Chris Martin a invitat pe scenă trei oameni din public, ca să cânte alături de el. 

Gallery

Pentru că în ziua de 12 iunie, Babasha a fost huiduit în cadrul concertului de mulți dintre cei aproximativ 50.000 de fani Coldplay veniți pe Arena Națională să-și vadă idolii, rețelele de socializare au luat, pur și simplu, foc. Unii l-au blamat, alții l-au susținut, alții au considerat că este vina organizatorilor.
Joi dimineață, Babasha a postat pe contul lui de TikTok o explicație pentru apariția lui în concertul Coldplay și a spus că va cânta și în data de 13 iunie. 

​Foto: Lara Boerescu/Alexia Cobzaru/Alexia Andrei

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni