• PRO TV
  • Ce părere are Theo Rose după ce Babasha a fost huiduit la concertul trupei Coldplay: „Vreau să zic ceva înainte de a doua seară”

Ce părere are Theo Rose după ce Babasha a fost huiduit la concertul trupei Coldplay: „Vreau să zic ceva înainte de a doua seară”

Ce părere are Theo Rose după ce Babasha a fost huiduit la concertul trupei Coldplay: „Vreau să zic ceva înainte de a doua seară”

Theo Rose a participat la concertul Coldplay din 12 iunie, care a avut loc pe Arena Națională. Artista a reacționat pe pagina de socializare, după ce cântărețul Babasha, invitatul special al trupei, a fost huiduit de mai mulți spectatori.

Gallery

Theo Rose consideră că atitudinea oamenilor a fost jenantă. Reacția publicului a făcut-o pe artistă să plece de la concert înainte de final: 

„Acum vorbim despre momentul anului. A urcat pe scenă Babasha, după ce Chris Martin l-a prezentat. L-a prezentat ca pe un prieten. Am înțeles că a fost prevenit de faptul că e posibil să stârnescă controverse invitația lui Babasha, doar că lui i-a plăcut tare băiatul și l-a invitat să cânte. Puii mei, treaba lui, e Chris Martin, e Coldplay, cântă cu cine vrea pe scenă și dacă ai venit acolo să-i asculți, n-ai niciun drept să-i judeci alegerile, oferă showul pe care vrea să-l ofere, și dacă ești acolo, te bucuri de experiență. Dacă nu îți place ceva - taci, da nu te comporți ca huliganii, n-am trăit așa cev, mi s-a pus un nog în gât când a început toată lumea să huiduie, mi-a venit să plâng și am mai stat o piesă și am plecat. Am zis că nu mai vreau nici la After Party, nu mai vreau nimic, că mi-e rușine”. 

Theo Rose a explicat de ce a fost ales Babasha să cânte la concertul Coldplay

„Pot să înțeleg că e o treabă de gust. M-am lovit și eu de foarte multe ori de chestia asta. Pot să înțeleg că nu li s-a părut potrivită asocierea de genuri, dar nu avem cum să judecăm alegerea lui Chris Martin. El nu l-a ales pe Babasha pentru că e nr.1 în topurile din România, el l-a ascultat, i-a ascultat muzica, i-au fost traduse niște versuri, nu cred că a judecat așa cum ne-am obișnuit noi să o facem. Băiatul ăla are și el publicul lui. Faptul că lui Chris Martin i s-a părut mișto, nu e de judecat absolut deloc și nu înseamnă că Chris Marin nu a fost sfătuit. Pe lângă asta au avut repetiții, l-au auzit pe băiat cântând, i s-a părut în continuare tare și au continuat demersurile. Băiatul a urcat pe scenă, la invitația lui Chris Martin, și l-a numit prieten. Din punctul ăsta de vedere, Babasha e cel mai câștigat din situația asta, că a urcat pe scenă alături de niște coloși ai muzicii internațioanale, în puii mei. Suntem hadicapați?”

Cântăreața a mai spus că nu i-a plăcut cum a fost prezentată trupa, înainte de începerea concertului. 

„Vreau să zic ceva înainte de a doua seară Coldplay România. Aș vrea să o felicit pe Emaa pentru că a fost aleasă de pe o listă lungă de către managementul Coldplay. Nu vorbește nimeni despre asta, dar cred că e o realizare mare. Trebuie felicitată fata asta, pentru că a fost aleasă după niște criterii juste. În al doilea rând, Colplay au fost prezentați de către o doamnă, în costum popular, și un domn, nu știu cine...da au fost prezentați ca la Cerbul de Aur. Doamnelor și domnilor: „Coldplay!” Ceva rău, n-am înțeles nimic. Nici pe noi nu ne mai prezintă așa prin țară prezentatorii”

Gallery

Sursă foto: arhiva PRO TV, Instagram 

vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni