• PRO TV
  • Ce a apărut pe contul de socializare al soțului Ancăi Molnar, cu câteva ore înainte de înmormântare. Internauții au reacționat: „Fără cuvinte...”

Ce a apărut pe contul de socializare al soțului Ancăi Molnar, cu câteva ore înainte de înmormântare. Internauții au reacționat: „Fără cuvinte...”

Ce a apărut pe contul de socializare al soțului Ancăi Molnar, cu câteva ore înainte de înmormântare. Internauții au reacționat: „Fără cuvinte...”

Soțul Ancăi Molnar este distrus după pierderea partenerei sale. Astăzi, în ziua în care tânăra va fi condusă pe ultimul drum, Claudiu Molnar a postat un mesaj cutremurător pe contul său de socializare, însoțit de o fotografie sfâșietoare.

Gallery

​Anca Molnar va fi condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie. Cu doar câteva ore înainte de înmormântare, soțul tinerei a publicat un mesaj sfâșietor.

Claudiu Molnar, sfâșiat de durere

Soțul Ancăi Molnar nu își poate reveni din șoc, moartea soției sale a picat ca un trăsnet asupra lui. Îngenunchiat de durere, Claudiu trebuie să rămână puternic pentru fiul lor, Patrick.

Mesajul publicat de Claudiu Molnar i-a sfâșiat pe internauți, aceștia s-au înghesuit să îi spună sincere condoleanțe, știind că este o perioadă extrem de grea pentru el și pentru familia lor. VEZI IMAGINEA POSTAT DE SOȚUL ANCĂI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată.
Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atât de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră...”, a scris Claudiu Molnar, pe Facebook.

Citește și:

„Drum lin spre cer, Dumnezeu sa o așeze în dreapta Lui și sa o odihnească în pace !/ Odihnă veșnică alături de îngeri !?
Sincere Condoleanțe/Odihnă veșnică alături de îngeri!/ Drum lin in ceruri condoleante familiei nu o cunosc fizic dar imi pare rau de tineretea ei/ Offf pacat de tineretea ei si frumusetea ei!!dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!condoleante familiei si dumnezeu sa va de a putere!/ Offf pacat de tineretea ei si frumusetea ei!!dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!condoleante familiei si dumnezeu sa va de a putere!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postare.

Citește și:

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni