• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești, prima reacție după momentul controversat de la concertul Coldplay! Ce a spus despre Babasha: „Nu vreau să știu ce este în sufletul lui”

Bogdan de la Ploiești, prima reacție după momentul controversat de la concertul Coldplay! Ce a spus despre Babasha: „Nu vreau să știu ce este în sufletul lui”

Bogdan de la Ploiești, prima reacție după momentul controversat de la concertul Coldplay! Ce a spus despre Babasha: „Nu vreau să știu ce este în sufletul lui”

România s-a împărțit în două tabere după ce cântărețul de manele Babasha a fost invitat să cânte pe scenă la concertul trupei britanice Coldplay, susținut pe Arena Națională din București.

Gallery

​Babasha, un cântăreț de manele în vârstă de 22 de ani care se află pe primele locuri în trending pe YouTube-ul românesc, a fost invitat de către cei de la Coldplay să cânte pe scena Arenei Naționale din București.

S-a lăsat cu huiduieli în timpul prestației artistului român, iar pe internet a început o adevărată revoltă. Mai mule persoane publice au reacționat la cele întâmplate, multe dintre acestea încurajându-l pe tânărul cântăreț și dând vina pe impresari, care nu s-au gândit la consecințe.

Printre cei care și-au spus părerile în ceea ce privește scandalul de la concertul trupei britanice se numără și Bogdan de la Ploiești. Cântărețul îi ia apărarea tânărului artist, pe care îl cunoște de mai mult timp și despre care spune că este „un băiat de nota 1000” și „foarte educat”.

„Aveți aici răspunsul clar că, din păcate, starea de normalitate ne este dată de media celor din jur. Din punctul meu de vedere nu s-a întâmplat nimic rău pentru Babasha, ci doar pentru noi ca țară. Să huidui un copil de 22 de ani care a fost invitat la acest concert, să cânte, mi se pare că suntem ultima țară.

Nici nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul acestui băiat, pe care eu îl apreciez, vă spun din toată inima. În urmă cu un an am avut o discuție cu el, pentru că tot venea la evenimentele mele. I-am spus că va ajunge mare.

Este un băiat de nota 1000, foarte educat și îmi pare rău că trebuie să treacă prin această greutate. Adevărul va ieși la iveală și oamenii vor înțelege că el nu a avut nicio vină.

Organizatorii sunt de vină pentru că nu au știu să pregătească un moment din care să iasă alt om. Îmi pare foarte rău, dar să știți că nu e timpul pierdut. Babasha, felicitări!”, a spus Bogdan de la Ploiești într-un clip video publicat pe TikTok.

Foto: TikTok, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni