• PRO TV
  • Cine este Babasha, artistul huiduit pentru că a cântat manele la concertul Coldplay. A urcat pe scenă în fața a zeci de mii de oameni, după ce a ajuns pe locul 1, în trending

Cine este Babasha, artistul huiduit pentru că a cântat manele la concertul Coldplay. A urcat pe scenă în fața a zeci de mii de oameni, după ce a ajuns pe locul 1, în trending

Cine este Babasha, artistul huiduit pentru că a cântat manele la concertul Coldplay. A urcat pe scenă în fața a zeci de mii de oameni, după ce a ajuns pe locul 1, în trending

Ieri, 12 iunie, a avut loc primul concert Coldplay din România, iar trupa britanică și-a dorit ca, în deschidere, să cânte Babasha. Decizia artiștilor nu a fost apreciată de toată lumea și nu puțini au fost cei care l-au huiduit pe Babasha pentru prestația avută.

 

Gallery

Babasha a urcat pe scenă în deschiderea Coldplay și a cântat manele, lucru ce a atras un val de antipatie destul de mare la adresa lui. Printre persoanele care i-au luat apărarea se numără Costi Ioniță și Aluziva, considerând că totul a plecat de la rasism.

Cine este Babasha, artistul controversat de la Codplay

Babasha este originar din Bacău, iar numele său real este Vlad Babasha. Deși are doar 22 de ani, acesta a reușit să adune o comunitate de fani impresionantă pe rețelele de socializare și să devină un nume cunoscut în lumea maneliștilor.

Deși avea categoria lui de fani, momentul de la Coldplay a făcut ca numele lui să ajungă rapid la urechile tuturor. Numărul persoanelor care l-au huiduit și care l-au criticat a fost mai mare decât al celor care l-au apreciat, dar artistul susține că nu este afectat de cele întâmplate, deoarece nu putea să refuze oportunitatea de a cânta alături de Coldplay.

Citește și:

​Babasha are, pe canalul său de YouTube, puțin peste 100.000 de abonați, iar cea mai cunoscută piesă a lui, ”Baklava”, a trecut de 30 de milioane de vizualizări, la doar o lună de când a fost lansată.

Pe data de 1 iunie, acesta a lansat o nouă melodie, care a ajuns rapid pe primul loc în trending, invitația trupei Coldplay venind tocmai din acest motiv: „Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l chemați cu inima deschisă”.

Babasha nu se lasă descurajat de reacțiile primite în urma concertului

Chiar dacă a fost huiduit și jignit inclusiv pe rețelele de socializare, Babasha susține că nu se va lăsa afectat de nimic din ceea ce s-a întâmplat, deoarece, pentru el, faptul că a fost chemat pe scenă, să cânte, spune foarte multe despre toată munca pe care a depus-o până acum.

Citește și:

„Eu sunt doar un puști de 22 de ani, care chiar muncește zi și noapte pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muncii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a spus Babasha.

 

Sursa foto: Instagram, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni