• PRO TV
  • Ce i-a transmis Adrian Despot, solistul trupei Vița de vie, lui Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay: „Te invidiez că n-am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”

Ce i-a transmis Adrian Despot, solistul trupei Vița de vie, lui Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay: „Te invidiez că n-am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”

Ce i-a transmis Adrian Despot, solistul trupei Vița de vie, lui Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay: „Te invidiez că n-am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”

Adrian Despot se numără printre cei care au reacționat printr-o postare pe Facebook după momentul lui Babasha, tânărul despre care vuiește tot internetul. Cel din urmă a urcat aseară pe scenă alături de trupa Coldplay, iar în momentul în care a început să cânte a fost huiduit de publicul prezent pe Arena Națională.

Gallery

Solistul trupei „Vița de vie” l-a felicitat pe Babasha pentru felul în care a reușit să ducă momentul până la capăt și i-a transmis chiar că-l invidiază. 

  1. „Cea mai bună pe care am auzit-o e că „au venit Coldplay și, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinților soția noastră, au prezentat amanta!”.
  2. Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevarat valoarea trendului Youtube și, în general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsură pe care o aveți la îndemână.
  3. Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânți cum ai făcut-o, în fața unui stadion care te huiduie, it's so fckn rock'n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”, este mesajul postat de Despot pe contul de Facebook.

Cum era de așteptat, părerile internauților au fost împărțite.

„La Salvatore Ganacci a fost bună maneaua, s-a cântat, s-au bucurat”, a scris unul dintre urmăritori, în timp ce alții i-au sugerat lui Adi Despot ca la următorul concert să-l aibă invitat pe Babasha.

CITEȘTE ȘI:

Prima reacție a lui Babasha, după ce a fost huduit

La scurt timp după ce concertul Coldplay s-a încheiat, Babasha a avut prima reacție în mediul online. Tânărul a mărturisit că, în ciuda huiduielilor pe care le-a primit, nu regretă momentul în care a cântat pe scenă, deoarece este o oportunitate care nu apare de două ori în viață.

„Aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum.Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii să judece situația cum trebuie. Ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, iar ei s-au uitat în top-urile muzicale și m-au văzut pe mine, i-au contactat pe impresarii mei și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel. Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a spus Babasha.

 Fotografii: Instagram/ Facebook/ capturi TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni