• PRO TV
  • Arcadie Spoială, un regizor de 36 de ani, a murit în timpul unei furtuni. Mesajul de condoleanțe al Irinei Rimes: „Pentru tot ce ai făcut, pentru cine ai fost...”

Arcadie Spoială, un regizor de 36 de ani, a murit în timpul unei furtuni. Mesajul de condoleanțe al Irinei Rimes: „Pentru tot ce ai făcut, pentru cine ai fost...”

Arcadie Spoială, un regizor de 36 de ani, a murit în timpul unei furtuni. Mesajul de condoleanțe al Irinei Rimes: „Pentru tot ce ai făcut, pentru cine ai fost...”

Irina Rimes este foarte întristată după anunțul decesului regizorului Arcadie Spoială, care s-a numărat printre prietenii ei. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a stins din viață după ce un copac doborât de o furtună puternică a căzut peste el. A lăsat în urmă o soție și doi copii îndurerați.

Arcadie Spoială, originar din orașul Soroca (Republica Moldova) a fost un cunoscut regizor și producător video, care a lucrat cu mai mulți artiști. 

În ziua tragediei, pe 11 iunie, el se afla cu familia și câțiva prieteni pe malul râului Nistru, în satul Harmațca, într-o excursie cu cortul, scrie PRO TV Chișinău

Când a început furtuna, în jurul orei 22.00, oamenii au auzit un zgomot puternic, au luat copiii în brațe și au ieșit afară din corturi. Din păcate, Arcadie nu a reușit să iasă la timp. În acel moment, o ramură mare de salcie a căzut peste cortul în care se afla. Ceilalți membri ai familiei au reușit să scape nevătămați. Prietenii au sunat imediat la ambulanță și, pentru a nu pierde timp, l-au transportat pe bărbat către ambulanță. Arcadie a fost predat echipei de medici în zona satului Goian, care se află la aproximativ 15 km. Însă pe drum, spre Spitalul Raional Dubăsari, din cauza traumatismelor prea grave, el a decedat, potrivit tvrmoldova.md.

Gallery

Irina Rimes a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de socializare: 

„Prietenii vin și pleacă, pentru că viața, pentru că așa e contextul, pentru că unele au timpul lor. Dar amintirile rămân, ele nu pleacă niciodată. Drum lin @spoiala_arcadie. Pentru tot ce ai făcut, pentru cine ai fost, vei rămâne o amintire frumoasă în viețile multora! Și a mea. Un gând bun familiei, prietenilor și celor apropiați”.

Cu un mesaj de condoleanțe a venit și interpretul Ionel Istrati, care a fost alături de Arcadie Spoială în ultimele sale clipe.

„În viața noastră există momente când nu poți să respiri sau să gândești. Trăiesc acum una dintre marile dureri din viața mea. Bunul meu prieten, sprijinul meu în ceea ce am creat frumos în ultimii ani, a plecat la Domnul. Bătrânii zic despre „ceasul cel rău”. Acest ceas a venit ieri, ca o furtună, ne-a nenorocit. Drum lin. Lumină lină, bunul meu prieten”, a scris cântărețul.

„Ziua de ieri a fost una obișnuită de vară. Am decis să o petrecem împreună. Nimic nu vestea nenorocire. Ne-am odihnit minunat. Era ca ultima dată. A început furtuna. Un copac a căzut peste cort. Am fost șocați. Am chemat ambulanța. Am alergat în întâmpinare. Am întârziat. Iartă-ne”, a mai scris cântărețul Ionel Istrati. 

​Soția regizorului, Tatiana Spoială, a anunțat când și unde pot veni oamenii pentru a-și putea lua rămas-bun de la Arcadie: „Cu mare regret și durere anunțăm trecerea în neființă a celui mai iubit soț, tată și fiu, Arcadie Spoială. Cei care doresc să-și ia rămas bun se pot apropia mâine (joi, 13 iunie) la cimitirul Sf.Lazăr, str. Doina 189, sala de priveghi, între orele 17:00- 21:00”. 

Sursă foto: Instagram/ Irina Rimes, Arcadie Spoială

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni