• PRO TV
  • O celebră cântăreață din România a criticat dur momentul lui Babasha la concertul Coldplay: „Publicul are mereu dreptate”

O celebră cântăreață din România a criticat dur momentul lui Babasha la concertul Coldplay: „Publicul are mereu dreptate”

O celebră cântăreață din România a criticat dur momentul lui Babasha la concertul Coldplay: „Publicul are mereu dreptate”

Concertul trupei Coldplay, care a avut loc miercuri seară pe Arena Națională din București, a stârnit un val de reacții după ce pe scenă a urcat cântărețul de manele Babasha.

Gallery

​Cântărețul de manele Babasha a fost invitat de către solistul trupei britanice Coldplay, Chris Martin, să cânte alături de el pe scena Arenei Naționale din București.

Fanii nu au fost deloc încântați de momentul artistului român, așa că l-au huiduit și fluierat. Multe persoane publice și-au spus părerea despre evenimentul de pe 12 iunie, iar printre acestea se numără și cântăreața Corina Bud.

Revoltată, aceasta a mărturisit, într-o postare pe contul său de Instagram, că interpretarea lui Babasha a fost „lipsită de sens”, „penibilă” și „falsă”, iar la plecarea de pe Arena Națională a cerut părerea mai multor persoane care au fost prezente la concert.

Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați să avem, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, în deschidere Coldplay, un asemenea moment. Lipsit de sens și adevăr.

A fost super cringe să fiu pe un stadion care huiduia un om pe o scenă. Publicul are mereu dreptate, simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat”, a scris Corina Bud pe contul său de Instagram

(Vezi în galeria foto de mai sus ce a surprins Corina Bus la concertul trupei Coldplay)

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni