• PRO TV
  • Cine este iubita lui Babasha. Prima reacție după ce partenerul ei a fost huiduit la concertul Coldplay: „Ipocrizia e în floare”

Cine este iubita lui Babasha. Prima reacție după ce partenerul ei a fost huiduit la concertul Coldplay: „Ipocrizia e în floare”

Cine este iubita lui Babasha. Prima reacție după ce partenerul ei a fost huiduit la concertul Coldplay: „Ipocrizia e în floare”

Ruxit iubita lui Babasha, artistul care a fost huiduit la concertul Coldplay, a oferit prima reacție.

Gallery

Trupa britanică Coldplay a concertat seara trecută pe Arena Națională din București. Membrii trupei au decis ca în deschiderea concertului lor să cânte unul dintre cei mai de top artiști din România. Babasha a deschis concertul Coldplay, însă reacția fanilor nu a fost conform așteptărilor. Aceștia l-au huiduit pe artist, considerând momentul lui un adevărat eșec.

Citește și:

Iubita lui Babasha, prima reacție după ce partenerul ei a fost huiduit la concertul Coldplay

Ruxit, iubita lui Babasha, este, la rândul ei, cântăreață. Tânăra a oferit prima reacție pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce partenerul ei a fost huiduit la concertul Coldplay de pe Arena Națională.

„Ați huiduit la concert și în drum spre casă mă urlă manelele în boxe. Bravo! Voi alegeți cine e în top și apoi vă deziceți de ei. Duduie manelele la petreceri, vă distrați și dansați pe ele, după care vă ia brusc amnezia. Ok, ați mers la concert Coldplay, nu la manele, dar aceștia au avut un invitat și merită respectat. Dacă ce care nu ascult manele sunt „net superiori” față de cei care asculta sau cântă, de ce nu au tăcut din gură și s-au „coborât la nivelul lor (nostru)? Nu mă mai miră nimic, ipocrizia e în floare” , a scris iubita lui Babasha, pe Instagram.

Citește și:

​Iubita lui Babasha este urmărită de peste 60 de mii de oameni pe Instagram, acolo unde este foarte activă și publică momentele sale muzicale.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni