• PRO TV
  • Fostul iubit al Erikăi Isac, reacție virală pe net după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay. Ce i-a îndemnat pe fani să-i trimită în privat

Fostul iubit al Erikăi Isac, reacție virală pe net după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay. Ce i-a îndemnat pe fani să-i trimită în privat

Fostul iubit al Erikăi Isac, reacție virală pe net după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay. Ce i-a îndemnat pe fani să-i trimită în privat

Pe 12 iunie 2024, celebra trupă Coldplay, din Marea Britanie, a susținut un concert inedit pe Arena Națională din București, la care au luat parte zeci de mii de fani.

Gallery

​La un moment dat, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a invitat pe scenă un artist român, alături de care să cânte o piesă. Doar că, în momentul în care fanii au auzit melodia, au început să huiduie! Asta deoarece era vorba despre cântărețul Babasha și despre o manea.

Imediat, momentul din timpul concertului Coldplay s-a viralizat în mediul online, iar internauții au fost împărțiți în două tabere: unii i-au pus la zid pe cei de la Coldplay pentru momentul inedit, în timp ce alții l-au felicitat pe Babasha pentru că a cântat alături de Chris Martin.

Unul dintre cei care s-au arătat contrariați de reacția publicului și i-a ținut partea lui Babasha a fost Adi Istrate, nimeni altul decât fostul iubit al Erikăi Isac, artistă devenită cunoscută datorită melodiei „Macarena”.

Printre altele, fostul iubit al Erikăi Isac, care este și el cântăreț, a afirmat că ascultă piesele lui Babasha și i-a îndemnat pe fani să-l huiduie și pe el pentru acest lucru.

„Babasha, bravo! Unul dintre cei mai ascultați artiști din România în momentul actual își cântă piesa acompaniat de Chris Martin! Totul se întâmplă în România și lumea huiduie. WOW! Încă refuz să cred că s-a întâmplat asta! By the way, eu îl ascult. Și probabil mulți dintre cei care au huiduit acolo. Aștept huiduieli în direct message”, a scris Adi Istrate pe Instagram, la story.

foto: capturi YouTube/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni