• PRO TV
  • Costi Ioniță, reacție tranșantă în urma momentului lui Babasha de la concertul Coldplay. Prestația tânărului a stârnit un val de reacții puternice: „Sunt siderat”

Costi Ioniță, reacție tranșantă în urma momentului lui Babasha de la concertul Coldplay. Prestația tânărului a stârnit un val de reacții puternice: „Sunt siderat”

Costi Ioniță, reacție tranșantă în urma momentului lui Babasha de la concertul Coldplay. Prestația tânărului a stârnit un val de reacții puternice: „Sunt siderat”

Babasha se află, în prezent, în mijlocul unui scandal, după ce a fost invitat să cânte alături de Coldplay, în timpul concertului de ieri, dar Costi Ioniță a avut prima reacție vis-à-vis de reacțiile publicului.

Gallery

Concertul Coldplay a avut parte de o deschidere care nu a fost chiar pe placul tututor, așa cum trupa britanică se aștepta. Babasha a urcat pe scenă, iar o parte dintre fanii trupei a început să îl huiduie, în timp ce ceilalți s-au bucurat de spectacolul oferit.

Costi Ioniță sare în apărarea lui Babasha

Multe au fost persoanele care l-au criticat pe Babasha pentru momentul din timpul concertului, dar nici persoanele care îl susțin nu s-au lăsat mai prejos. Acesta a primit foarte multe mesaje de încurajare, iar, printre persoanele publice care au sărit în apărarea lui, se numără inclusiv Costi Ioniță.

Artistul, care se bucură de un real succes inclusiv peste hotare, l-a felicitat pe Babasha pentru momentul avut și le-a atras atenția celor care l-au denigrat, fiind dezamăgit de reacțiile negative ale românilor.

„Sunt siderat cum ai noștri au putut să huiduie un artist la început de carieră, cântând alături de Coldplay un pic, 30 de secunde, manele! Băi, invitați să fiți uniți, să fiți forță, că, altfel, ne calcă toți în picioare! Felicitări, Babasha, că ai fost alături de Coldplay!”, a spus Costi Ioniță, pe contul său de TikTok.

Prima reacție a lui Babasha, după ce a fost huduit

La scurt timp după ce concertul Coldplay s-a încheiat, Babasha a avut prima reacție în mediul online. Tânărul a mărturisit că, în ciuda huiduielilor pe care le-a primit, nu regretă momentul în care a cântat pe scenă, deoarece este o oportunitate care nu apare de două ori în viață.

„Aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum.Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii să judece situația cum trebuie.

Ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, iar ei s-au uitat în top-urile muzicale și m-au văzut pe mine, i-au contactat pe impresarii mei și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel. Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a spus Babasha.

 

Sursa foto: Instagram, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni