• PRO TV
  • Horoscop zilnic 13 iunie 2024. Vărsătorii au parte de un blocaj financiar, Fecioarele încearcă să-și salveze relația amoroasă

Horoscop zilnic 13 iunie 2024. Vărsătorii au parte de un blocaj financiar, Fecioarele încearcă să-și salveze relația amoroasă

Horoscop zilnic 13 iunie 2024.  Vărsătorii au parte de un blocaj financiar, Fecioarele încearcă să-și salveze relația amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 13 iunie 2024.

Berbec

Atenție astăzi la serviciu, pentru că este posibil să se agite mai mult spiritele și să se iște conflicte, iar șefii nu vor accepta să transformați locul de muncă într-un câmp de luptă! Dacă aveți răbdare și încercați să comunicați deschis, lucrurile se vor rezolva.

Taur

Axa sentimentală este activată astăzi și simți că ai nevoie de mai multă afecțiune din partea partenerului, însă acesta este preocupat de chestiuni profesionale. S-ar putea să ai impresia că te ignoră, însă, dacă ai răbdare să-I asculți și lui păsurile, vei vedea că amândoi aveți nevoie de susținere.

Gemeni

Astăzi este posibil să te afli față în față cu o decizie a șefilor, care nu-ți prea place, însă nu ai ce face. Trebuie să iei lucrurile așa cum sunt, să nu te mai stresezi. De asemenea, s-ar putea să afli niște vești plăcute de la prietenii din străinătate și acest lucru să-ți mai înveselească ziua.

Rac

Axa comunicării, cunoașterii, interacționării cu ceilalți, dar și a deplasărilor este activată și este posibil să fii anunțat de către șefi că vei participa la un curs/seminar/workshop. S-ar putea să ai dificultăți în comunicare și-n a-ți împărtăși opiniile, însă reușești să te reechilibrezi și să faci față unor provocări.

Leu

Posibil astăzi să discuți cu prietenii despre un contract sau o propunere, care a venit din partea unui fost angajator. Ceva te nemulțumește în regimul banilor pentru că au apărut cheltuieli neprevăzute și nu vei fi nevoit să ceri un împrumut.

Fecioară

Astăzi te poți aștepta la tensiuni în raport cu partenerul de cuplu sau la un blocaj, să nu știi cum să abordezi o problemă. Va fi nevoie să reiei niște discuții mai vechi și să le clarifici, dacă vrei să salvezi relația. Saturn îți testează relația de ceva vreme.

Balanță

Astăzi este posibil să întâmpini dificultăți în relația cu prietenii sau în activitățile pe care le desfășori la serviciu. Ai nevoie să stai retras, să analizezi niște situații din perspectiva principiilor și credințelor tale.

Scorpion

Astăzi ai nevoie să te înconjori de prieteni, să-ți împărtășești gândurile unor persoane apropiate, de la care ai putea să obții niște sfaturi utile. În planul sentimental este posibil să întâmpini un blocaj de comunicare.

Săgetător

Planul profesional intră în atenția ta și ai impresia ca stagnezi, pentru că te rețin din ascensiune diverse evenimente, care au loc în familie și de care este nevoie să te ocupi. Posibil să discuți cu partenerul, să-i explici că ai nevoie să te susțină. Dacă vei știi să gestionezi situația în perioada următoare, vei avea și rezultatele dorite.

Capricorn

Axa comunicării este activată astăzi, însă apar blocaje în transmiterea unor informații sau într-o deplasare, dacă ești nevoit să pleci. La serviciu apar tot felul de discuții și ai tendița să fii critic, să analizezi prea mult, să pierzi imaginea de ansamblu.

Vărsător

Astăzi te preocupă situația financiară și în special banii pe care trebuie să-i returnezi. Posibil să întâmpini un blocaj în încasarea unor sume de bani sau decizi să-ți schimbi felul în care administrezi sau cheltui banii.

Pești

Astăzi s-ar putea să simți presiune din toate părțile: și de la familie și de la serviciu și să faci cu greu față sarcinilor sau responsabilităților familiale. Ia mai ușor lucrurile și caută să te detașezi de stres sau suprasolicitare! Lucrurile se vor rezolva într-un final, însă este nevoie de răbdare și calm.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni