• PRO TV
  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, un nou scandal în plină stradă! Antrenorul a chemat poliția: „De ce furi?”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, un nou scandal în plină stradă! Antrenorul a chemat poliția: „De ce furi?”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, un nou scandal în plină stradă! Antrenorul a chemat poliția: „De ce furi?”

Circ total între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a ajuns să cheme poliția, după ce și-a acuzat fosta soție de furt!

Gallery

​Când toți credeau că au îngropat, în sfârșit, securea războiului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf revin cu un nou scandal, tot în plină stradă.

Antrenorul de fotbal, care și-a refăcut total viața după divorț, a acuzat că fosta lui soție i-a furat un skijet. Venit să își revendice scuterul de apă, din locul unde Anamaria Prodan l-a dus pentru a-l repara, s-a întâlnit și cu vedeta, iar de acolo a început un adevărat scandal.

Laurențiu Reghecampf a sunat la poliție, iar Anamaria Prodan a filmat tot momentul și l-a publicat pe rețelele de socializare.

„Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok?

(...) E aici și domnul Reghecampf ... uitați cu ce se ocupă. Skijet-ul copilului lui, care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf (...)

Sesizare făcută la Poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă.

L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva ...(...) Domnul Reghecampf pune Poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce”, a spus Anamaria Prodan.

Scandalul între cei doi a continuat. Impresara neagă, pe filmare, faptul că a vândut skijetul respectiv și îi repetă fostului soț că se face de râs în fața întregii țări.

„Anamaria Prodan: Eu l-am adus, eu îl iau! Trage mașina, te rog frumos, și leagă-l de mașină să îl iau acasă.

Laurențiu Reghecampf: Nu există așa ceva!

Anamaria Prodan: Aoleu! Este bunul copilului meu!

Laurențiu Reghecampf: Nu este bunul nimănui!

Anamaria Prodan: Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să își vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?

Laurențiu Reghecampf: Am venit să recuperez ce ai vândut tu.

Anamaria Prodan: Eu nu am vândut nimic. (...) Reghecampf, te faci de râs în fața țării, tu realizezi?! (...) Uite-te puțin la tine ce ai ajuns, cu Gabi Oprea care te-a făcut turnător toată viața. Te-a făcut zob din toate punctele de vedere. (...)

Eu sunt chemată de acasă pentru skijet-ul meu, al copiilor mei, care este la reparat, și pe care imediat a venit să îl sustragă și pe acesta. Dacă voi puteți să credeți așa ceva!”


Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni