• PRO TV
  • Un milion de oameni o urmăresc pe Instagram, fascinați de frumusețea ei exotică. Cine e noua regină a rețelelor de socializare

Un milion de oameni o urmăresc pe Instagram, fascinați de frumusețea ei exotică. Cine e noua regină a rețelelor de socializare

Un milion de oameni o urmăresc pe Instagram, fascinați de frumusețea ei exotică. Cine e noua regină a rețelelor de socializare

Sophie Piper este o vedetă britanică de reality show, care i-a cucerit pe englezi din prima secundă în care a apărut pe micile ecrane. De o frumusețe specială, tânăra s-a făcut remarcată în emsiunea Love Island, iar de atunci cariera ei este într-o continuă ascensiune.

De profesie asistentă medicală, Sophie Piper este noua regină a rețelelor de socializare. În câțiva ani, de la câțiva zeci de mii de followeri a ajuns la 1 milion pe Instagram.

Gallery

Frumusețea pare că este o trăsătură de familie în cazul Sophie: aceasta mai are încă două surori, care îi seamănă extrem de mult. Una dintre ele, Rochelle Humes, prezentatoare tv, pare că i-ar fi geamănă.

Provenind dintr-o familie complicată, cele trei surori nu au crescut împreună, însă încearcă să recupereze în prezent.


La începutul anului, Sophie a recunoscut că este într-o relație cu unul dintre colegii ei din reality show-ul Love Island.
Cum arată bărbatul ideal în viziunea Sofiei? “Să fie încrezător, dar nu îngâmfat. Înalt, bronzat și cu ochi deschiși la culoare. Îmi plac glumele, dar urăsc când cineva încearcă să fie amuzant și nu este.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni