• PRO TV
  • Decizie inedită. Ce vrea să facă soția lui Daniel Pavel cu buchetul de mireasă și care este numele ei acum

Decizie inedită. Ce vrea să facă soția lui Daniel Pavel cu buchetul de mireasă și care este numele ei acum

Decizie inedită. Ce vrea să facă soția lui Daniel Pavel cu buchetul de mireasă și care este numele ei acum

Ana Maria, partenera de viață a prezentatorului emisiunii „Survivor România”, a decis să-și criogeneze buchetul de mireasă pentru a păstra florile din ziua nunții lor. După căsătorie, ea și-a schimbat numele de familie și a povestit detalii despre evenimentul special.

Gallery

​Daniel Pavel și Ana Maria s-au căsătorit civil și religios pe 8 iunie, în cadrul unei nunți de poveste, la care au participat 400 de invitați. Mireasa a purtat trei rochii diferite și a avut un buchet impresionant de bujori roz.

După ceremonia de pe malul lacului Snagov, Ana Maria a explicat ce va face cu buchetul ei de mireasă. În loc să-l arunce, așa cum este tradiția, ea a ales să-l păstreze prin criogenare. În schimb, doamnele și domnișoarele prezente la nuntă au avut ocazia să prindă un buchet asemănător, dar mai mic.

„Vreau să-l criogenez și să-l păstrez. Va fi altul cam la fel, dar puțin mai mic, ca să poată să-l prindă fetele”, a declarat Ana Maria pentru Cancan.

După căsătorie, Ana Maria a renunțat la numele de fată și a preluat numele soțului ei, devenind Ana Maria Pavel. Ea a mărturisit emoțiile intense trăite în timpul semnării actelor și a descris momentul ca fiind unul plin de mândrie și emoție.

„A fost cea mai mare emoție, după ce că am plâns intrând pe culoarul acela, către aripi. Când a fost să semnez, tremuram, mă ținea Daniel de mână și până la urmă am scris Pavel, normal, cu mare mândrie și cu gândul de a duce mai departe energia noastră împreună. E ciudat că mi s-a tăiat buletinul. Trebuie să-mi fac buletin mâine”, a mai declarat Ana Maria în ziua nunții.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni