• PRO TV
  • Cum arăta Anca Molnar cu câteva săptămâni înainte să moară! Imaginile sfâșietoare cu tânăra de 35 de ani, pe patul de spital

Cum arăta Anca Molnar cu câteva săptămâni înainte să moară! Imaginile sfâșietoare cu tânăra de 35 de ani, pe patul de spital

Cum arăta Anca Molnar cu câteva săptămâni înainte să moară! Imaginile sfâșietoare cu tânăra de 35 de ani, pe patul de spital

Anca Molnar și-a păstrat zâmbetul pe buze, chiar și în ultimele clipe din viața sa. Pe pagina de Instagram a tinerei de 35 de ani au fost publicate mai multe imagini sfâșietoare, realizate cu câteva săptămâni înainte să moară.

Gallery

​Anca Molnar s-a stins din viață pe data de 11 iunie 2024, după ce s-a luptat mult timp cu cancerul. Tânăra de 35 de ani, care era admirată de toate vedetele din showbizul românesc datorită talentului său, a sperat până în ultima clipă că se va vindeca, însă realitatea a fost cu totul alta. În cursul zilei de ieri, Claudiu Molnar a făcut anunțul decesului pe rețelele de socializare:

„Cu durere în suflet, va aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine dorește sa isi ia ramas bun si sa ii fie alaturi familiei poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astazi cu orele 18.
Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior”, a fost anunțul făcut public de soțul Ancăi Molnar.

Cu doar câteva săptămâni înainte să moară, Anca Molnar a petrecut din ce în ce mai mult timp pe patul de spital. Tânăra de 35 de ani, deși se lupta cu o boală necruțătoare, reușea să apară mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor ei. 

La acea vreme, Anca Molnar a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de pe patul de spital, în care apărea cu capul bandajat, dar cu zâmbetul pe buze.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARĂTA ANCA MOLNAR ÎN ULTIMELE SĂPTĂMÂNI DE VIAȚĂ

​Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni