• PRO TV
  • Ce a apărut pe contul de Instagram al trupei Coldplay după ce a ajuns în România! Artiștii s-au plimbat prin Centrul Vechi

Ce a apărut pe contul de Instagram al trupei Coldplay după ce a ajuns în România! Artiștii s-au plimbat prin Centrul Vechi

Ce a apărut pe contul de Instagram al trupei Coldplay după ce a ajuns în România! Artiștii s-au plimbat prin Centrul Vechi

Doar câteva ore ne mai despart de cel mai așteptat concert al anului! Trupa Coldplay a ajuns în România și va susține două spectacole grandioase pe Arena Națională din Capitală.

Gallery

Înainte de a ajunge la București, Chris Martin și colegii de trupă au cântat la Atena, Grecia. Trupa a postat câteva imagini de la concert și au mulțumit ministrului elen al Culturii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Coldplay (@coldplay)

Coldplay a ajuns în România, iar pe conturile de socializare ale trupei a apărut un video filmat pe străzile din București.

Artiștii pare că s-au bucurat de o plimbare prin Centrul Vechi al Capitalei și au fost impresionați de un trubadur de pe Lipscani.

În clipul de câteva secunde apare un bărbat care interpretează la microfon celebra melodie „Caruso”. Pe lângă locație, artiștii au postat și o inimioară albă, semn că prestația bărbatului i-a impresionat. (Vezi IMAGINILE în GALERIA FOTO de mai sus)

Tot ce trebuie să știi despre concertele din 12 și 13 iunie de pe Arena Națională

Cele două concerte de la București au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru niște spectacole de stadion din istoria muzicii live din Romania.

Accesul pe Arena Națională pentru publicul general

Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate din Bulevardul Basarabia, Stradă Maior Ion Coravu și Bulevardul  Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este că publicul să țînă cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete și să facă accesul prin arteră indicată, consultând indicațiile de mai jos și harta stadionului. Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la intrarea indicată.

  • Bulevardul Basarabia (bilete Standing, tribune, pachetele KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE)
  • Stradă Maior Ion Coravu (bilete Standing, loje, tribună M, tribune, pachetele ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, CALYPSO SEATS)
  • Bulevardul Pierre de Coubertin (bilete Standing, tribune)

Cine cântă în deschidere la Coldplay

Emaa este singura artistă din România aleasă să cânte în deschiderea show-urilor. Pe scena va susține un recital și Maisie Peters din UK.

Emaa va urcă pe scenă în jurul orei 18:30, Maisie Peters va concerta în jurul orei 19:15, iar concertul Coldplay va începe în jurul orei 20:30. 

ACCES/ BILETE

Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată, până la finalul evenimentului. Cei care părăsesc zona evenimentului și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Același lucru este valabil și pentru posesorii de brățări. Biletul și brățară trebuie păstrate pe toată durata evenimentului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Biletul nu poate fi înlocuit/ reemis dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.  Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. 

BRĂȚĂRI ECO-FRIENDLY

Spectatorii vor primi brățări eco-friendly, confecționate din material compostabil, pe care sunt rugați să le returneze după show la punctele semnalizate corespunzător, astfel încât să poată fi refolosite în următoarele concerte ale turneului, reducând în acest mod deșeurile.

ACCES COPII/ MINORI

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului și luminilor puternice. Accesul copiilor de orice vârstă presupune achiziționarea unui bilet la preț întreg pentru aceștia.

Accesul minorilor cu vârstă de sub 16 ani este posibil doar dacă sunt însoțiți de un adult, posesor și el de bilet propriu. Un adult poate însoți maximum 4 minori.

Foto: Getty Images/ Instagram

Magia muzicii este la tine acasă! Concertul Coldplay din São Paulo poate fi urmărit pe VOYO

Citește și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni