• PRO TV
  • 50 Cent vine în România! Când are loc concertul celebrului rapper și ce preț au bilete

50 Cent vine în România! Când are loc concertul celebrului rapper și ce preț au bilete

50 Cent vine în România! Când are loc concertul celebrului rapper și ce preț au bilete

Surpriză uriașă pentru fanii lui 50 Cent! Celebrul rapper revine în România și este capul de afiș al evenimentului „Summer in the City”, care va avea loc în 18 august la Romaero, București.

Artistul va interpreta live câteva dintre cele mai faimoase hituri, precum „In Da Club”, „Candy Shop” sau „Just a Lil Bit”.

Încă de anul trecut, 50 Cent, pe numele real Curtis James Jackson, a pornit în turneul global „The Final Lap Tour” cu peste 103 spectacole în 35 de țări. Turneul a început în America de Nord și a continuat în Europa și Australia, înregistrând peste 1 milion de bilete vândute, fiind sold-out în majoritatea țariilor.

În deschiderea concertului lui 50 Cent din București va cânta Puya. Biletele sunt disponibile pe IaBilet şi Entertix. Preţul biletelor:

  • Diamond circle: 550 Lei
  • Golden Circle: 460 lei
  • Early Bird: 380 lei
  • General Access 340 lei
  • Early Bird: 260 lei

Peste prețul biletelor se adaugă comisionul de ticketing.

Născut în Queens, New York, 50 Cent și-a început cariera muzicală în 1996, iar în anul 2000 a înregistrat albumul de debut „Power of the Dollar” împreună cu casa de discuri Columbia Records.

În 2002, melodia „Guess Who’s Back” a fost decoperită de celebrul Eminem care l-a semnat pe 50 Cent la compania sa, Shady Records. De altfel, de-a lungul timpului, 50 Cent a colaborat cu cele mai mari nume din industrie, precum: Timberland, Justin Timberlake, Eminem și mulți alții.

Albumul său de debut, „Get Rich or Die Tryin’” a fost lansat în 2003, iar marea lovitură muzicală a fost single-ul „In da club”, premiat cu nouă discuri de platină de Recording Industry Association of America.

În același an, el și-a lansat propria casă de discuri G-Unit Records, unde a semnat rapperi de pe Coasta de Est a Americii.  De-a lungul timpului, 50 Cent a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial, primind numeroase premii, precum Grammy Award, Primetime Emmy Award, Billboard Music Awards (mai exact 13 la număr), trei distincții (American Music Awards) și patru premii BET Awards.

A fost nominalizat în lista celor mai buni „50 de rapperi” de către Billboard, pe poziția 17, iar revista Rolling Stone a inclus „Get Rich or Die Tryin’” în lista celor mai bune 100 de albume din anii 2000.

Foto: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni