• PRO TV
  • Kevin Spacey, în lacrimi: și-a pierdut casa și e în prag de faliment. A vrut să se sinucidă după acuzațiile de agresiune sexuală

Kevin Spacey, în lacrimi: și-a pierdut casa și e în prag de faliment. A vrut să se sinucidă după acuzațiile de agresiune sexuală

Kevin Spacey, în lacrimi: și-a pierdut casa și e în prag de faliment. A vrut să se sinucidă după acuzațiile de agresiune sexuală

În 2018, Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală de patru bărbați, iar de atunci cariera lui a intrat în declin. Actorul a cheltuit milioane în procesul în care a fost implicat, iar acum a dezvăluit că este în pragul falimentului. Casa sa a fost scoasă la licitație și nu știe dacă va mai avea unde să locuiască - a dezvăluit acesta, cu lacrimi în ochi, în emisiunea lui Piers Morgan. În ciuda faptului că a fost găsit nevinovat, actorul a ajuns persona non grata la Hollywood și nu se mai poate susține financiar.

Kevin Spacey a recunoscut că s-a luptat cu gânduri sinucigașe în toată această perioadă. Actorul a spus că locuință sa din Baltimore este scoasă la licitație: ”Nu sunt foarte sigur unde voi locui de acum înainte, însă stau în Baltimore de când am început filmările la House of Cards”.

Întrebat dacă are de gând să depună actele pentru a-și declara falimentul, Spacey a spus: “De câteva ori am crezut că o să fac asta, dar am reușit să evit. Încă am o multime de facturi pe care nu le-am achitat. Multe milioane, da”, a spus actorul.

@flnursetofucitaba NEW: Actor Kevin Spacey starts crying during an interview with Piers Morgan, says he owes millions of dollars in legal fees. …Do you feel bad for him? #foryoupageofficiall #BREAKING #trending #news #uspolitics #foryou #breakingnewsviral #breakingnews #liberal #alert ♬ original sound - Flnursetofucita

Spacey este însă determinat să își revină din punct de vedere psihic și financiar. Actorul a recunoscut că a avut un comportament neadecvat în trecut în preajma unor bărbați și i-a contactat pentru a-și cere scuze. Întrebat de Piers Morgan ce consideră el comportament nepotrivit, Spacey a spus că a forțat limitele, atingându-i poate într-un mod în care aceștia nu și-au dorit.

@dailymail Kevin Spacey BROKE DOWN in an interview with Piers Morgan as he revealed he’s lost his home and has ‘no’ money. ? YouTube / Piers Morgan Uncensored #kevinspacey #news #houseofcards #celebritynews #interview #breakdown ♬ i was only temporary - my head is empty

„Personal, am mângâiat oameni, am fost blând cu oamenii, așa sunt eu. Când încerci să cucerești pe cineva, nu vrei să fii agresiv. Vrei să fii blând. Vrei să vezi dacă vor răspunde pozitiv. Sunt absolut 150 la sută pregătit să-mi asum responsabilitatea pentru acele lucruri pe care le-am făcut și greșelile pe care le-am comis. Comportament rău, rău, rău uneori”, a spus Spacey.

Kevin Spacey a fost judecat la Southwark Crown Court pentru nouă acuzaţii de infracţiuni sexuale împotriva a patru bărbaţi, comise între 2004 şi 2013 în Marea Britanie, unde a lucrat din 2003 că director artistic al teatrului Old Vic din Londra.

Gallery

​El a fost găsit nevinovat pentru toate capetele de acuzare, care se refereau la agresiune sexuală, determinarea unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimţământ şi determinarea unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală.

Spacey a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu bărbaţi "care credeau că vor avansa în carieră printr-o relaţie cu mine", dar "nu i-am spus niciodată nimănui că îl voi ajuta în carieră în schimbul unor favoruri sexuale", s-a apărat actorul cu fermitate, acuzând canalul că i-a oferit doar şapte zile pentru a veni cu propria versiune referitoare la faptele care, în cazul unora dintre persoanele implicate, datează din urmă cu aproape 50 de ani.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni