• PRO TV
  • Toți bărbații o doresc, dar niciunul nu vrea o relație serioasă cu ea! Emily Ratajkowski, imagini provocatoare din baie, de ziua ei

Toți bărbații o doresc, dar niciunul nu vrea o relație serioasă cu ea! Emily Ratajkowski, imagini provocatoare din baie, de ziua ei

Toți bărbații o doresc, dar niciunul nu vrea o relație serioasă cu ea! Emily Ratajkowski, imagini provocatoare din baie, de ziua ei

Se spune despre ea că este vedeta cu cel mai frumos bust natural și pe bună dreptate! Emily Ratajkowski arată fenomenal și este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, fiind căutată de marile branduri de fashion pentru contracte fabuloase.

Emily tocmai a împlinit 33 de ani și și-a răsfățat fanii de pe Instagram cu mai multe imagini incendiare. Vedeta s-a lăsat fotografiata în baie, etalându-și silueta perfectă. A pozat în sutien și o pereche de pantaloni minusculi, înainte de a pleca la plajă.

Gallery

Vedeta și-a petrecut ziua de naștere în Italia, alături de băiețelul ei. Emily este mamă singură, după ce a divorțat de soțul ei, care a înșelat-o. De atunci a avut relații cu numeroși bărbați, însă nimic serios: Brad Pitt, Pete Davidson sau Harry Styles au fost printre cei care au curtat-o.

În ultima perioadă, Emily nu s-a mai afișat cu pretendenții în public, și de teamă că nu cumva, din această cauză, să piardă custodia fiului ei.

“Oamenii mereu vor să afle ce se întâmplă în viața mea personală. Vreau doar să clarific lucrurile. Într-o luptă pentru custodie, dacă ești o mamă singură care iese la întâlniri cu bărbați, nu ai deloc o imagine bună. Cel mai important lucru pentru copilul meu este să fie în siguranță și să fim împreună. Nu aș risca niciodată asta”, a spus Emily.

După ce viața ei amoroasă a fost comentată intens după ce a fost văzută 6 bărbați în jumătate de an, Emily a fost mult mai discretă și a evitat să se mai afișeze în public cu pretendenții ei.
“Este pentru prima oară când sunt singură în viața mea. Sunt mândră de mine însămi. Varianta mai tânără a mea s-ar fi mulțumit cu un tip banal doar că să aibă un iubit. Mă bucur că nu mai sunt acea persoană”, spunea Emily, care preferă să testeze “piața” până când va găsi persoana potrivită cu care să înceapă o nouă relație.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni