• PRO TV
  • „Eu, Anca Molnar, am plecat...” Make-up artistul vedetelor știa că va muri. Mesajul de adio pe care tânăra de 35 de ani l-a lăsat

„Eu, Anca Molnar, am plecat...” Make-up artistul vedetelor știa că va muri. Mesajul de adio pe care tânăra de 35 de ani l-a lăsat

„Eu, Anca Molnar, am plecat...” Make-up artistul vedetelor știa că va muri. Mesajul de adio pe care tânăra de 35 de ani l-a lăsat

Anca Molnar s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. Tânăra era cunoscută drept make-up artistul vedetelor, nume mari din showbiz i-au trecut pragul de-a lungul timpului.

Gallery

​Make-up artistul vedetelor știa că va muri, astfel, tânăra de 35 de ani a lăsat un mesaj de adio, prin care și-a arătat recunoștința pentru tot ce a trăit și i-a îndemnat pe cei dragi să nu o uite.

Mesajul de adio al Ancăi Molnar

După moartea Ancăi Molnar, cei apropiați au făcut public mesajul ei de adio. După o luptă grea cu cancerul, tânăra de doar 35 de ani a pierdut lupta în fața bolii nemiloase, iar acum, după cum chiar ea a precizat în mesajul de adio, a plecat „acasă”, într-un loc mai bun.

Citește și:

Mesajul Ancăi a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o:

”Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume.
Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele... Până la ultima picătură de SPERANȚĂ.
Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.
Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!
Eu, Anca Molnar am plecat...Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!
Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”, este mesajul scris pe profilul Ancăi Molnar.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni