• PRO TV
  • Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Primarul Capitalei a dezvăluit cât plătește lunar pentru „o cameră și două dormitoare la mansardă”

Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Primarul Capitalei a dezvăluit cât plătește lunar pentru „o cameră și două dormitoare la mansardă”

Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Primarul Capitalei a dezvăluit cât plătește lunar pentru „o cameră și două dormitoare la mansardă”

Nicușor Dan a dezvăluit public că nu și-a cumpărat încă o casă și că locuiește cu chirie la etajul unei case vechi din București. Iată cum arată locuința edilului!

Gallery

​Nicușor Dan a reușit să câștige un nou mandat în funcția de Primar General al Capitalei, în urma alegerilor locale care au avut loc pe data de 9 iunie 2024. Acesta, deși este unul dintre cei mai importanți oameni din București la momentul actual, a recunoscut că nu și-a achiziționat o casă până în prezent, ci că locuiește cu chirie, alături de soție și de cei doi copii ai lor. 

Nicușor Dan dezvăluit în 2016, atunci când a candidat pentru prima dată la funcția de primar general al Capitalei, că locuiește împreună cu Mirabela, în chirie, în cartierul Militari.

„Locuiesc cu chirie, cu prietena mea, în zona Gorjului, într-un apartament. Vrem sa ne mutăm. Probabil imediat după alegeri. (…) Cred că plătim 250 de euro pe lună, Mirabela se ocupă de asta”, mărturisea atunci Nicușor Dan.

În anul 2017, Nicușor Dan s-a mutat din apartamentul din Militari în sectorul 5 al Bucureştiului, într-un apartament la etajul unei case vechi, pentru care plătește 550 de euro chirie. 

„Suedezii de atunci au făcut acest cartier pentru muncitorii de la fabrica de chibrituri. Casa asta e construită în jurul anului 1910”, a spus Nicușor Dan atunci când s-a mutat în noua locuință.

La acea vreme, edilul Capitalei a acceptat ca echipa Știrilor PRO TV să intre în locuința lui și, astfel, oamenii au văzut cum arată apartamentul în care locuiește.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI DIN CASA LUI NICUȘOR DAN

Foto: Știrile PRO TV, Facebook

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni