• PRO TV
  • Ioana Grama a făcut anunțul! Familia creatoarei de conținut s-a mărit. Reacția fiicei sale a înduioșat internetul: „Ar trebui să fie un exemplu...”

Ioana Grama a făcut anunțul! Familia creatoarei de conținut s-a mărit. Reacția fiicei sale a înduioșat internetul: „Ar trebui să fie un exemplu...”

Ioana Grama a făcut anunțul! Familia creatoarei de conținut s-a mărit. Reacția fiicei sale a înduioșat internetul: „Ar trebui să fie un exemplu...”

Ioana Grama i-a pregătit o surpriză de zile mari fiicei sale, Ayana. Frumoasa creatoare de conținut a decis că este momentul ca familia ei să se mărească. Ce cadou i-a făcut Ayanei?

Gallery

Ioana Grama se numără printre cele mai apreciate creatoare de conținut pe zona de fashion, în România, primind de-a lungul timpului o mulțime de premii pentru conținutul pe care îl furnizează pe plaformele de socializare. Recent, Ioana Grama a luat o decizie imortantă, asta după ce s-a mutat în casă nouă, influencerița i-a pregătit fiicei sale un cadou inedit.

Citește și: 

Familia Ioanei Grama s-a mărit cu încă un membru

Ioana Grama este foarte receptivă atunci când fiica ei își dorește câte ceva și nu ezită să îi îndeplinească dorințele.

Ayana iubește animalele, astfel, mama ei s-a decis să îi facă o surpriză și i-a luat o pisică.

Ioana Grama a adoptat un pui de pisică pentru fiica ei, știind că sunt foarte multe animăluțe în centrele de adopție care își caută o familie iubitoare.

Micuța Ayana s-a bucurat enorm când și-a văzut noul animăluț de companie și nu s-a mai dezlipit de micuța felină.

„Nu cred ca am vazut-o vreodată atât de fericită”, a scris Ioana Grama, pe Instagram.

Internauții s-au minunat cât de fericită este fetița și câtă iubire îi va putea oferi pisicuței de acum încolo.

Citește și:

„Cata fericire!/ Doamneee. Vor fi cele mai bune prietene. Știi ce cred despre faptul ca ai adoptat, da?!I love you!/ Ce fericita e, ce frumos se bucura de tot ce ii oferi!Felicitări ca ai adoptat și sa va bucurați de minunea blanoasa!/ Bucuria Ayanei ar trebui sa fie un exemplu si pentru noi, cei care am uitat sa vedem fericirea in lucruri mici. Adorabila/Mi-au dat lacrimile de fericire,e asa frumoasa și pura fetița Ma bucur ca ai ales o pisica asa frumoasa.Viata lunga împreună.”, sunt câteva dintre comentariile pe care Ioana Grama le-a primit la clipul video cu pisica.

View this post on Instagram

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama)

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni