• PRO TV
  • Horoscop zilnic 11 iunie 2024. Balanțele au dezamăgiri în dragoste, Capricornii au evenimente neprevăzute în plan financiar

Horoscop zilnic 11 iunie 2024. Balanțele au dezamăgiri în dragoste, Capricornii au evenimente neprevăzute în plan financiar

Horoscop zilnic 11 iunie 2024. Balanțele au dezamăgiri în dragoste, Capricornii au evenimente neprevăzute în plan financiar

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 11 iunie 2024.

Berbec

Astăzi, la serviciu, este posibil să fii mai conflictual, să faci reproșuri, să le ceri celorlalți să te asculte sau să te urmeze. Totodată, este un moment bun să elimini din viața ta ceea ce nu mai funcționează, fie că e vorba de o relație sau un contract profesional.

Taur

În cazul în care te-ai suprasolicitat și ți-ai consumat rezervele de energie numai pentru muncă, să poți obține rezultate, acum este un moment prielnic să te gândești să elimini ceva nociv din viața ta, ceva te solicită prea mult, astfel încât să ai mai mult de odihnă și relaxare.

Gemeni

Astăzi au loc multe dialoguri cu persoane care reapar în viața ta să continui o relație de prietenie sau profesională. Mai ai lecții de învățat de la aceste persoane. Principiile și credințele tale se pot schimba, mai ales că faci eforturi să înțelegi niște lucruri sau poate să le accepți, pentru că teoria o știi.

Rac

Astăzi este posibil să apară tensiuni la locul de muncă, dar și acasă, legate de bani și de administrarea acestora. Evită conflictele cu superiorii sau cu persoanele cu autoritate din viața ta! Este de preferat să preiei frâiele, să nu te lași controlat sau manipulat într-un context profesional.

Leu

Se anunță o zi importantă în planul profesional, mai ales dacă se vor lua decizii la nivelul conducerii. În planul sentimental, îți poți îmbunătăți relația, dacă găsești împreună cu partenerul, căi comune de comunicare și petrecere a timpului liber.

Fecioară

Deși în ultima perioadă, lucrurile s-au aranjat mai bine în regimul banilor, cum nici nu ai sperat, astăzi intervine o panică, pentru că ai nevoie de o sumă de bani pentru vacanță și banii dintr-o colaborare întârzie. Nu dispera, pentru că lucrurile se aranjează!

Balanță

Astăzi ai nevoie să te înconjori de acele persoane care te susțin moral, mai ales dacă ai avut niște dezamăgiri în dragoste. Dacă ești părinte și ai avut probleme în relațiile cu copiii, este momentul să iei decizii radicale.

Scorpion


Luna se află în cel mai înalt punct din harta astrală astăzi. Te remarci și iei atitudine într-o chestiune, care ține de imagine. În partea a doua a zilei, este posibil să apară niște evenimente neprevăzute în familie sau care au legătură cu casa, cu bunurile pe care le deții.

Săgetător

Registrul astral de astăzi activează sectorul asociat principiilor și sistemului de valori, călătoriilor, perfecționării profesionale și ar putea să aducă în actualitate o situație într-unul dintre aceste domenii. S-ar putea să nu accepți și alte opinii dacă intri în dezbateri, mai ales în sfera profesională.

Capricorn

Evenimente neprevăzute pot avea loc astăzi în planul financiar, dar și-n relația de cuplu sau în relațiile cu cei cu care lucrezi, colaboratorii sau persoane cu care administrezi un buget. Recomandarea astrelor este să te adaptezi situației și să încerci să rezolvi pe cât posibil situațiile apărute, fără să intri în prea multe conflicte.

Vărsător

Planurile tale de astăzi ar putea să fie date peste cap de o situație, care apare la serviciu, iar șefii te solicită să te ocupi. Și-n familie este posibil să fie nevoie să iei atitudine într-o chestiune, care apare neașteptat.

Pești

Astăzi este posibil să reacționezi mai impulsiv în relația cu unii dintre șefi, pentru că te simți nedreptățit de o situație, care a avut loc în urmă cu ceva timp și revine. Chiar dacă ești tentat să închei un contract, gândește-te de două ori înainte să faci pasul!


Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta aici! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni