• PRO TV
  • VIDEO Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Bogdan, polițistul de 22 de ani care a murit carbonizat într-un accident cumplit

VIDEO Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Bogdan, polițistul de 22 de ani care a murit carbonizat într-un accident cumplit

VIDEO Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Bogdan, polițistul de 22 de ani care a murit carbonizat într-un accident cumplit

Bogdan, polițistul în vârstă de 22 de ani care a murit săptămâna trecută într-un accident cumplit, a fost condus pe ultimul drum. Zeci de persoane s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la cel care le-a fost prieten.

Gallery

​​O tragedie îngrozitoare a avut loc la Brăila în urmă cu câteva zile, acolo unde un tânăr polițist în vârstă de 22 de ani a murit într-un accident rutier. Bogdan Drăgulin se afla la volanul mașinii sale când a intrat într-o depășire extrem de periculoasă, pentru care nu s-a asigurat în prealabil. Din cauza vitezei și neatenției, autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de o cisternă ce transporta peste 30 de tone de benzină, iar în urma impactului tânărul a murit carbonizat.

​Astăzi, familia și prietenii lui Bogdan s-au adunat pentru a-l conduce pe tânăr pe ultimul drum. Câțiva dintre apropiații fostului polițist au publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini sfâșietoare de la ceremonia de înmormântare și au transmis mesaje de regret pentru cel care le-a fost prieten.

„Astăzi… o zi a durerii și a speranței! Durerea lăsată în inimile noastre de către plecare prietenului nostru Bogdan, dar în același timp o zi trăită cu speranța ca sufletul lui să ajungă sus in Rai. Sper că acum ești liniștit dragul meu și ai scăpat de toate grijile de aici.

Îmi doresc ca plecarea ta să fie o lecție de viață pentru noi toți și vreau să îți mulțumesc pentru tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele frumoase pe care le-am avut! Rămas bun frățiore, să ne păstrezi un loc acolo sus ca să povestim și să radem ca în vremurile bune”, a scris unul dintre prietenii lui Bogdan, pe Facebook. 

Înainte ca sicriul cu trupul neînsuflețit al tânărului să fie îngropat, prietenii acestuia au eliberat, în cimitir, mai mulți porumbei, semn al liniștii sufletești. Mai mult decât atât, au fost ridicate spre cer și câteva baloane albe.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni