• PRO TV
  • Irinel Columbeanu se pregătește să fie socru mic. Primele declarații ale fostului milionar despre băiatul care i-a cucerit fiica: „Știu că are un prieten”

Irinel Columbeanu se pregătește să fie socru mic. Primele declarații ale fostului milionar despre băiatul care i-a cucerit fiica: „Știu că are un prieten”

Irinel Columbeanu se pregătește să fie socru mic. Primele declarații ale fostului milionar despre băiatul care i-a cucerit fiica: „Știu că are un prieten”

Irinuca, fata lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a devenit o adevărată domnișoară. Chiar dacă este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei și nu se știu prea multe despre ceea ce face în America, tânăra începe să aibă o personalitate din ce în ce mai conturată.

Gallery

Irinel Columbeanu este foarte mândru de fiica lui, Irinuca. Adolescenta s-a angajat, are note mari, muncește pentru a-și construi un viitor strălucitor și pare că nu o duce rău nici din punct de vedere amoros.

Irinel se pregătește pentru ca Irinuca să îmbrace rochia de mireasă

Încă din anul 2018, Irinuca trăiește o viață de poveste, în Statele Unite ale Americii, alături de Monica Gabor și de Mr. Pink, partenerul ei. Fostul om de afaceri de la Izvorani ține legătura cu ea, iar Irinuca urmează să vină în România, pentru a-l vedea.

Citește și:

​Până atunci, cei doi vorbesc la telefon destul de des, iar Irinuca îi mărturisește ceea ce se întâmplă în viața ei. Adolescenta nu s-a sfiit din a-i spune tatălui său faptul că are un iubit, iar relația dintre ei pare să fie una destul de serioasă.

Irinuca ar urma să fie cerută în căsătorie

Irinel Columbeanu a ținut cont de discreția de care fiica lui dă dovadă când vine vorba de acest aspect și nu a vorbit foarte mult despre ceea ce se întâmplă în viața ei, din punct de vedere amoros.

Cu toate acestea, fostul afacerist susține că, în curând, când fiica lui va împlini 18 ani, este posibil ca iubitul ei să o ceară în căsătorie.

Citește și:

„În curând, s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și, atunci, s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu îl cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere.

Mi-a spus niște nume franțuzești, ale unor colegi de-ai ei care, probabil, sunt de origine franceză. Mai multe nu știu”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni