• PRO TV
  • Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan. Mirabela și-a însoțit partenerul de viață la vot. Ținuta ei a întors toate privirile

Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan. Mirabela și-a însoțit partenerul de viață la vot. Ținuta ei a întors toate privirile

Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan. Mirabela și-a însoțit partenerul de viață la vot. Ținuta ei a întors toate privirile

Nicușor Dan s-a prezentat la vot alături de soție. Îmbarcați elegant și cu bun-gust, cei doi s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineții la urne.

Gallery

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, este o prezență publică bine cunoscută, în timp ce partenera sa de viață este extrem de discretă în spațiul public.

Cine este Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan. Cum s-a cunoscut cu Primarul Capitalei

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru s-au cunoscut în urmă cu 19 ani, de atunci, aceasta i-a fost alături partenerului ei de viață în toate deciziile, acest lucru s-a observat pe parcursul campaniei electorale din anul 2020, atunci când bărbatul a și primit rolul de primar al Capitalei, dar și acum, la alegerile din 9 iunie, când cei doi s-au prezentat la vot încă de la primele ore ale dimineții.

Mirabela s-a născut în Vaslui, aceasta s-a mutat în București pentru a urma cursurile Facultății de Geografie și tot aici și-a întâlnit sufletul pereche.

Într-o zi, în anul 2005, în perioada studenției sale, Mirabela avea să îl cunoască pe cel ce urma să îi fie soț, mai exact pe Nicușor Dan. Prietenii au invitat-o în oraș pentru a sărbători terminarea sesiunii, deși aceasta nu își dorea să vină, o prietenă de-ale ei s-a întors în țară și și-a dorit să o vadă.

Citește și:

Atunci când a ajuns în club, aceasta l-a observat pe Nicușor Dan și a povestit cum între ei a fost „chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, povestea Mirabela Grădinaru în cadrul unui interviu, potrivit click.ro.

Cei doi s-au căsătorit în 2016, după alegerile parlamentare.
„Am ales să facem nunta după alegeri (este vorba despre alegerile locale din 2016) și nu înainte de campanie, pentru că nu vrem să transformăm acest eveniment într-un circ. Nu-mi plac lucrurile pompoase, de aceea va fi o nuntă simplă, discretă, în stilul nostru”, explica Nicușor Dan în acea perioadă.

De-a lungul anilor, familia celor doi s-a extins, iar acum se bucură de titlul de părinți, însă Mirabela Grădinaru și Nicușor Dan au decis să pună bazele mai multor proiecte împreună, printre care se numără și Asociația Salvați Bucureștiul, dar și partidul Uniunea Salvați România.

Citește și:

Cum s-au prezentat Nicușor Dan și soția lui la vot

Încă de la primele ore ale dimineții, Nicușor Dan s-a prezentat la secția de votare, alături de soția sa, Mirabela Grădinaru. Cei doi au făcut senzație în ziua alegerilor, fiind îmbrăcați impecabil și atrăgând toate privirile. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Nicușor Dan a optat pentru un costum negru, la care a asortat o cămașă bleu. Partenera sa a purtat o rochie de vară, cu decolteu, într-o nuanță de albastru. Se pare că aceștia și-au coordonat vestimentația în mod atent, cu ocazia acestei zile, potrivit fanatik.ro.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni